- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
Ahhoz kepest hogy itt mennyire osztjak oket szerintem nem annyira rosszak. Legalabbis ezzel a kaveval (70/30) nekem megutotte az ihato szintet, sot az egyik eleg kellemes volt, ahhoz merten hogy atnezve 25ezer volt a gep. Nem az enyem parom szuleie. Ennyiert egy kotyesz/ brikka jon ki egy kezivel, ami nekem eredmenyre valamivel gyengebb. Podost ill Jo kapszulat meg meg nem sikerult inni. Jo 200 korul vannak de az meg mar tulzas erte.
Szoval azt akartam hangoztatni/irni, hogy 30 vagy 50 alatt en nem bohockodnek kapszulassal vagy kotyesszel.
Lehet igy visszaolvasva picit tulzasnak hangoztt amit irtam.Szerintem annyi erzekem meg van a temaban hogy eldontsem hogy mi az ami szar ill jo/ vagy elfogadhato.
Ettol fuggetlen nem cserelem le a gaggiat se az sm-et automatara...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lightyear - befektetési app
- Háztartási gépek
- Milyen házat vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest