- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
Tegnap elfogyott az összes létező kávém itthon. De mivel nincs egy nyamvadt, normális kávébolt a környéken, amit meg egy barátom hoz megkóstolni Rióbát a metróból, csak jövő hét végén ér ide( mert ugye az is a legközelebbi 80km-re van Debrecenben...), így kénytelen voltam venni egy kávét itthon.
Blaze mindennemű intése ellenére vettem egy Dallmayr Prodomot.
Hát nem kellett volna!
De mivel itthon nincs semmi választék, így kénytelen voltam ezt venni. Ezt is Lidlben hozták most újként.
Ilyen sz@r kávét rég ittam.
Olyan savanyú mintha citromlevet innék! A nejem kérdezte is, hogy ebbe citromlevet öntöttem...
Az lenne a kérdésem, hogy lehet e valamit csinálni neki, vagy kuka? De akkor nincs mit inni. Illetve mérgemben beszaladta a spárba egy davidoffért, de az sem túl sokkal jobb. Más meg nincs.
Arra gondoltam, hogy a főzésen variálni valamit ( hűtőcsapolás, vagy valami ), vagy esetleg pörköljek rá valahogy, hátha jobb lesz?
Adjatok valami tanácsot.
Jelen állapotában kukaérett!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8 és egy fehér Pixel 7 128/8
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De mivel itthon nincs semmi választék, így kénytelen voltam ezt venni. Ezt is Lidlben hozták most újként.