- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
válasz
zolchee16
üzenetére
Én használom mindakettőt. Irodában az Iberitalt, otthon a graef cm702-est.
Csak a 2 konkrét pédányról nyilatkozom, lehet minőségbeli variáció. Az Iberital Challenge darálmánya egyenletesebb. Mikroszkóppal néztem, szebb volt. De Az Iberitalban tényleg sok őrlemény benne tud maradni, akár 2-3g is. Viszont a sapkával pumpálva a levegőt, mikor még forog a daráló, szépen kihozza a nagyját. Ütögetni nem szoktuk, mert a munkahelyen egyfolytában megy, és nem nagy gond a pangó rész. A 702-esben nem szokott több maradni 1 g-nál. én mondjuk azt is ki szoktam ütögetni, kellő határozottsággal kijön tizedre minden belőle. Csak nem tudom, hogy a műanyagház meddig fogja ezt elviselni.
Az Iberital baromira hangos! Lehet tuningolni, de nem tudom milyen hatásfokkal. A Graef sokkal halkabb.Viszont ha nem 1 kávét iszol 1 hónapig, hanem cserélgeted, meg esetleg a szűrőket is, akkor az Iberitallal nem fogsz tudni 2 egyformát inni, hacsak nem írod mindig, hogy jobbra 2, balra 1, stb... Ugyanakkor kávépor be tud bújni a tengelyhez, a forgó kés alá, ami picit tudja befolyásolni a kések egymáshoz való viszonyát, ami az egész számolást tudja borítani.
A Graefnál eddig nem tapasztaltam ilyet. megvan, hogy mit hogy főzök, és 9-13 fokozat között szűrőtől, kávétól függően tudok állítgatni épp amire akarom.
Ja, és nem összehasonlítható, mert a céges e61 fejes gép nem PID-es, de itthon sokkal jobb kávékat iszom a PID-es Gaggián a Graef-fal.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Suzuki topik
- 3D nyomtatás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest