Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Magisk
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
válasz
zolchee16
üzenetére
Én használom mindakettőt. Irodában az Iberitalt, otthon a graef cm702-est.
Csak a 2 konkrét pédányról nyilatkozom, lehet minőségbeli variáció. Az Iberital Challenge darálmánya egyenletesebb. Mikroszkóppal néztem, szebb volt. De Az Iberitalban tényleg sok őrlemény benne tud maradni, akár 2-3g is. Viszont a sapkával pumpálva a levegőt, mikor még forog a daráló, szépen kihozza a nagyját. Ütögetni nem szoktuk, mert a munkahelyen egyfolytában megy, és nem nagy gond a pangó rész. A 702-esben nem szokott több maradni 1 g-nál. én mondjuk azt is ki szoktam ütögetni, kellő határozottsággal kijön tizedre minden belőle. Csak nem tudom, hogy a műanyagház meddig fogja ezt elviselni.
Az Iberital baromira hangos! Lehet tuningolni, de nem tudom milyen hatásfokkal. A Graef sokkal halkabb.Viszont ha nem 1 kávét iszol 1 hónapig, hanem cserélgeted, meg esetleg a szűrőket is, akkor az Iberitallal nem fogsz tudni 2 egyformát inni, hacsak nem írod mindig, hogy jobbra 2, balra 1, stb... Ugyanakkor kávépor be tud bújni a tengelyhez, a forgó kés alá, ami picit tudja befolyásolni a kések egymáshoz való viszonyát, ami az egész számolást tudja borítani.
A Graefnál eddig nem tapasztaltam ilyet. megvan, hogy mit hogy főzök, és 9-13 fokozat között szűrőtől, kávétól függően tudok állítgatni épp amire akarom.
Ja, és nem összehasonlítható, mert a céges e61 fejes gép nem PID-es, de itthon sokkal jobb kávékat iszom a PID-es Gaggián a Graef-fal.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 26
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest