- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
Hát az tény, hogy az automata gépek minősége nem közelíti meg a karos gépeinkét, de nem mindenki keresi ezt a minőséget, időráfordítast stb. Mielőtt én is megőrültem és beszerztem az alábbi szettet, addig pont egy ilyen gépet használtam 2 évig (most az asszony használja) és imádtam
Kényelmes, gyors, tudsz állítani rajta minden értéket amit szeretnél (őrlőt lehet finomabbra tuningolni, vagy cserélni spéci saeco késekre). Szűrővel használtam, így szervízben egyszer járt egy műanyag vacak kopása miatt, pár ezer ft volt... Vannak az automatánál sokkal jobb opciók, de ha már ez a választás, akkor a kategóriában azért nem egy rossz gép ez (bolti őröt téglát azért neeee)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kényelmes, gyors, tudsz állítani rajta minden értéket amit szeretnél (őrlőt lehet finomabbra tuningolni, vagy cserélni spéci saeco késekre). Szűrővel használtam, így szervízben egyszer járt egy műanyag vacak kopása miatt, pár ezer ft volt... Vannak az automatánál sokkal jobb opciók, de ha már ez a választás, akkor a kategóriában azért nem egy rossz gép ez (bolti őröt téglát azért neeee)