Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- One mobilszolgáltatások
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ma megvettem az Electrolux EEA 250-es gépet. Ma teszteltem, egész jó a benyomás - eddig legalábbis... (Vigyázat! Az Electrolux iránt kissé elfogult vagyok, azaz nagyon tetszenek más termékeik is!)
A LIDL-ös arabica kávéval próbáltam ki ma, nagyon frankó lett a kávé. Sajnos csak késes darálóm van egyenlőre, ha "rendes" darálóm lesz még jobb lesz az eredmény valószínűleg.
Holnap kapuccsinót csinálok, remélem az is jó lesz. Anyósom áradozott a mai kávémtól!
A gép kissé hangos, de szerintem nem annyira mint a másik*** gyártmány (pl. a pohár nem sétál le a helyéről!!!). Szóval lehet hogy megfelel nekem.....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A gép kissé hangos, de szerintem nem annyira mint a másik*** gyártmány (pl. a pohár nem sétál le a helyéről!!!). Szóval lehet hogy megfelel nekem.....