- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Helló

Kivételesen nem kávégéppel kapcsolatosan szeretnék kérdezni, hanem az Omnia Silkről szeretném hallani a véleményeket (már ha van tapasztalat). Nézegettem a boltban, selymes ízt ígér a csomagolás, kíváncsi vagyok, ez igazából mit jelent.

Igazából a gépekkel kapcsolatosan is lenne kérdésem. Hogy lehet megelőzni a vízkő lerakódását? Tudom, sehogy, de legalább hogy lehetne valahogy lassítani a folyamaton? Lassan már hetente kell ecetezni a főzőt...Más. Nemrég voltam egy Frei kávézóban és megkóstoltam a nicaraguai dohánykávét. Fenséges, érdemes kipróbálni!
Bár, egyik fórumtársunknak már volt hozzá szerencséje, és igen erőteljes hatása volt rá, azért szerintem ennyire nem durva.
Legalábbis, nekem semmi bajom nem lett tőle, azon kívül, hogy ha a pénztárcám engedte volna, simán bedobok belőle még hármat az íze miatt... És a várható hatás sem tartott volna vissza ettől. 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fogyjunk le!
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalábbis, nekem semmi bajom nem lett tőle, azon kívül, hogy ha a pénztárcám engedte volna, simán bedobok belőle még hármat az íze miatt... És a várható hatás sem tartott volna vissza ettől.