Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
betonfelhő
üzenetére
Képes vagyok, mi ezzel a probléma?
Nem lesz semmi baja tőle a gépnek és nekem sem. Most már tudom, hogy bóvli, nem is veszek többet, sőt, az összes Tchibo terméket is messzire elkerülöm ezentúl. Attól, hogy vettem 80 ezerért egy kávéfőzőt, még nem fogok havi 10 rugót kávéra költeni, akkora sznob nem vagyok, inkább megkeresem a legjobb ár-érték arányú szemeskávét. Ha sznob lennék, nem 80 ezerért vettem volna Siemens gépet, hanem 300-ért Gaggiát vagy Jurát. A 80 ezres ár az automata gépek belépőszintje, ezt tartsd szem előtt. Valaki ugyanennyi pénzért hűtőt vesz, és nem átall teszkópárizsit tartani benne. Blaszfémia! 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- talmida: Változások 2. rész
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem lesz semmi baja tőle a gépnek és nekem sem. Most már tudom, hogy bóvli, nem is veszek többet, sőt, az összes Tchibo terméket is messzire elkerülöm ezentúl. Attól, hogy vettem 80 ezerért egy kávéfőzőt, még nem fogok havi 10 rugót kávéra költeni, akkora sznob nem vagyok, inkább megkeresem a legjobb ár-érték arányú szemeskávét. Ha sznob lennék, nem 80 ezerért vettem volna Siemens gépet, hanem 300-ért Gaggiát vagy Jurát. A 80 ezres ár az automata gépek belépőszintje, ezt tartsd szem előtt. Valaki ugyanennyi pénzért hűtőt vesz, és nem átall teszkópárizsit tartani benne. Blaszfémia!