- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
betonfelhő
üzenetére
Képes vagyok, mi ezzel a probléma?
Nem lesz semmi baja tőle a gépnek és nekem sem. Most már tudom, hogy bóvli, nem is veszek többet, sőt, az összes Tchibo terméket is messzire elkerülöm ezentúl. Attól, hogy vettem 80 ezerért egy kávéfőzőt, még nem fogok havi 10 rugót kávéra költeni, akkora sznob nem vagyok, inkább megkeresem a legjobb ár-érték arányú szemeskávét. Ha sznob lennék, nem 80 ezerért vettem volna Siemens gépet, hanem 300-ért Gaggiát vagy Jurát. A 80 ezres ár az automata gépek belépőszintje, ezt tartsd szem előtt. Valaki ugyanennyi pénzért hűtőt vesz, és nem átall teszkópárizsit tartani benne. Blaszfémia! 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Metal topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- BestBuy topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem lesz semmi baja tőle a gépnek és nekem sem. Most már tudom, hogy bóvli, nem is veszek többet, sőt, az összes Tchibo terméket is messzire elkerülöm ezentúl. Attól, hogy vettem 80 ezerért egy kávéfőzőt, még nem fogok havi 10 rugót kávéra költeni, akkora sznob nem vagyok, inkább megkeresem a legjobb ár-érték arányú szemeskávét. Ha sznob lennék, nem 80 ezerért vettem volna Siemens gépet, hanem 300-ért Gaggiát vagy Jurát. A 80 ezres ár az automata gépek belépőszintje, ezt tartsd szem előtt. Valaki ugyanennyi pénzért hűtőt vesz, és nem átall teszkópárizsit tartani benne. Blaszfémia!