Hirdetés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
betonfelhő
üzenetére
Képes vagyok, mi ezzel a probléma?
Nem lesz semmi baja tőle a gépnek és nekem sem. Most már tudom, hogy bóvli, nem is veszek többet, sőt, az összes Tchibo terméket is messzire elkerülöm ezentúl. Attól, hogy vettem 80 ezerért egy kávéfőzőt, még nem fogok havi 10 rugót kávéra költeni, akkora sznob nem vagyok, inkább megkeresem a legjobb ár-érték arányú szemeskávét. Ha sznob lennék, nem 80 ezerért vettem volna Siemens gépet, hanem 300-ért Gaggiát vagy Jurát. A 80 ezres ár az automata gépek belépőszintje, ezt tartsd szem előtt. Valaki ugyanennyi pénzért hűtőt vesz, és nem átall teszkópárizsit tartani benne. Blaszfémia! 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem lesz semmi baja tőle a gépnek és nekem sem. Most már tudom, hogy bóvli, nem is veszek többet, sőt, az összes Tchibo terméket is messzire elkerülöm ezentúl. Attól, hogy vettem 80 ezerért egy kávéfőzőt, még nem fogok havi 10 rugót kávéra költeni, akkora sznob nem vagyok, inkább megkeresem a legjobb ár-érték arányú szemeskávét. Ha sznob lennék, nem 80 ezerért vettem volna Siemens gépet, hanem 300-ért Gaggiát vagy Jurát. A 80 ezres ár az automata gépek belépőszintje, ezt tartsd szem előtt. Valaki ugyanennyi pénzért hűtőt vesz, és nem átall teszkópárizsit tartani benne. Blaszfémia!