- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
Egyelőre nem tudom képes leszek-e elmenni a minőségi kávékészítés pepecselős irányába: miszerint minden reggel gép melegít, kávé darál, kávé lefőz, gép kitakarít. Ezt tovább nehezíti, hogy egy "profi" gép közel 100 e Ft, ami mellé azt írják kötelező egy daráló megvétele is. Tudom van használt piac is, de akkor is min. 100 e Ft szükséges jelenlegi tudásom alapján.
Kérdésem az lenne, hogy ha most vennék egy egyszerűbb gépet, mondjuk egy több weboldalon is dicsért Delonghi BAR 14-et, akkor az szerintetek jó irány lehet ahhoz, hogy ha bejön a dolog elkezdjek fejleszteni, először daráló, majd gép irányába is?
Megfordítva a dolgot szerintetek megüt egy minimum szintet egy ilyen gép?Erre be tudnék ruházni viszonylag hamar és nem lenne, akkora pénzkidobás se, ha kiderülne alkalmatlan vagyok reggelenként halál kómásan elvégezni a kávékészítés rituáléját.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest