Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
nemethsza
üzenetére
Beletelt egy kis időbe, amíg kivittem a természetes fényre, mert a telefonnal bent a fehéregyensúly nagyon rossz, akárhogy állítom (fényképezőt meg elvitte az asszony), de pár perc alatt valóban úgy tűnik oldalról nézve, hogy bőrösödik. Ez most 90 fokon készült, 88 fokon meg olyan üres, testetlen az egész. Az elején azt hittem ez mese, hogy 2 fok ennyit számít, de mikor a határon vagy, eszméletlen mennyire érződik a különbség. 90 fokon egy massziv csokis íze van, egy hangyányi gyümölcsel, de az tényleg minimális, 88 nem jó, az alatt nem próbáltam. Próbáljak lemenni 88 alá? Első Paljoc kávém volt a CM (nulla gyakorlattal, gyári gaggia szűrővel) de az nagyon savanyú volt, még pörkölt egy sötétebbet is Paljoc, hogy hátha az jobb
Azóta sem vettem belőle, mert tartottam tőle, hogy nem lesz jó. Nem tudom, hogy a PID teszi, a finomabb darálás a Renekába, vagy a gyakorlat, de ez más, mint amilyenre emlékszem (sokkal jobb). Bármilyen ötletet szívesen veszek továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azóta sem vettem belőle, mert tartottam tőle, hogy nem lesz jó. Nem tudom, hogy a PID teszi, a finomabb darálás a Renekába, vagy a gyakorlat, de ez más, mint amilyenre emlékszem (sokkal jobb). Bármilyen ötletet szívesen veszek továbbra is.