- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Bakker, magyarázza már el nekem valaki, mi folyik itt!

Mér kellett rászàlni Kávékalmárra...?
Majd ha valamelyikőtök csinál olyasmit, mint az a videó, akkor lehet pampogni!
Blaze, vazze, Te is azonnal mektaláltad a süket foltot a padlón! Pedig a béna képeidért nem is szóltunk be (annyit)! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A moderációhoz meg annyit, hogy nem először köt belém, kóstolgat valaki (akit most nem akarok megnevezni
), de valahogy mindig egy kalap alá vesznek vele, pedig azt rühellem! Hol olvastátok, hogy valaha belekötöttem volna valakibe vagy szánt szándékkal kóstolgatom (kellő önirónia nélkül, és persze bután, a legelemibb udvariassági szabályok mellőzésével, mint egy autista)? És Parcit hogy-hogy nem moderálják ki, mikor a témához ő is hozzászól...?

Szóval nem értem soxor ezeket. A bajuszkapcsolóról egy süket óvodás automata zombi moderátor miatt jöttem el, aki a társasághoz tartozott, ennek ellenére szórogatta az ütéseket a tagoknak. Ez nekem nem fér bele egy ilyen klub-szerű csevelybe. Az én felfogásom szerint itt egyenrangú játszótársak fociznak, nem állíthat ki senki senkit. A másik fórumon ez megtörtént. Nem szeretném, ha ez is abba az irányba menne...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- PC Architech Branding
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd ha valamelyikőtök csinál olyasmit, mint az a videó, akkor lehet pampogni!
Blaze, vazze, Te is azonnal mektaláltad a süket foltot a padlón! Pedig a béna képeidért nem is szóltunk be (annyit)! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), de valahogy mindig egy kalap alá vesznek vele, pedig azt rühellem! Hol olvastátok, hogy valaha belekötöttem volna valakibe vagy szánt szándékkal kóstolgatom (kellő önirónia nélkül, és persze bután, a legelemibb udvariassági szabályok mellőzésével, mint egy autista)? És Parcit hogy-hogy nem moderálják ki, mikor a témához ő is hozzászól...?