Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a dial in-nel én is elakadtam már egyébként - erre van valamilyen frappáns magyar kifejezés, vagy tényleg a Parci által írt "őrlő beállítás, őrleményfinomság-állítás" a legjobb amit mondhatunk?

Egyébként (valószínűleg az IT / dev miatt is) én elég megengedő vagyok az ilyen jövevényszavakkal.. mert vagy tényleg körülírjuk hogy mit jelent, és körülményes lesz a kifejezés, vagy jön valami még rosszabb fordítás.
De hogy mondjak egy elrugaszkodott példát: lehet urban legend, de állítólag a korai szakmai fordításokban a debug-olást leleményesen lefordították "debogarászás"-ra. Ami innen nézve megmosolyogtató, de egyébként meg irtó kedves kifejezés

talán az őrlő / őrlemény konfig(uráció) vagy hangolás (tuning, olyan FM rádiós értelemben
) jelentene még ilyesmit picit rövidebben mint a fentiek, amit a dial in kifejez. De az őrlő beállításnál kifejezőbbet nem tudnék mondani.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Jura E6 Piano Black automata kávéfőző eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) jelentene még ilyesmit picit rövidebben mint a fentiek, amit a dial in kifejez. De az őrlő beállításnál kifejezőbbet nem tudnék mondani.