Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
válasz
Zen42 #124345 üzenetére
K4/K6 mindkettő jó. Most azt mondom K6 kicsit jobb, de óriás difi nincs sztem. Kicsit másabbak az ízek, de ehhez már vacakolni kell hogy kijöjjön. Szóval Kingrinder.
Nem vákuumozom a kávét, simán gyári zacsiban fagyasztom, amennyi kell mindig veszek ki, kb 100 g, az megy a Fellow kézi levegő elelemináló tartályba, az a hűtőbe, és onnan adagolok.
Az engem is érdekel, van e erre valami tényekkel alátámasztott dolog, hogy árt a kávénak a vákuum. Halmazállapota és szerkezete alapján biokémiailag ellenállónak kell lennie. Ha egy jó steak nem sérül, szegény babok mitől traumálják össze magukat levegőelvonás esetén? Vagy más kémiai reakció lép fel?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest