Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
Na meg hát sokat szívtam nyáron a koffeines italok miatt.
Nyáron rászoktam az energiaitalra a sok éjszakázás miatt. Legjobban a Hell jött be (ez a legerősebb (és legolcsóbb). Azt egyik éjszaka bedobtam egymás után kettőt is. Miután felkortyoltam ezt a fél litért, alig telt el 1 óra és remegni kezdtem, jött a szív, mellkas, gyomor és segglyukfájdalom.
Innentől abbahagytam (de az éjszakázást nem).
Na meg hát egyik éjszaka után reggel már fél lábon se álltam (de füvet kellett nyírni és hát valamivel talpon kell maradni), hát gondoltam főzök egy jó erős kávét (a muter vies szarját kiöntöttem a francba). Szal jól megtömtem a kis Szarvasi Minieszpresszót és vártam, amíg kész a remekművem. Negyed óra múlva végre kijött minden a kávéfőzőből és öntöm az 1decis pohárba (a kokakólánál kétszer sűrűbb kávét sikerült főznöm). Már éreztem az elején, hogy ennek nem lesz jó vége (de azér egyszerre felhajtottam). Ez a baljós érzés fél óra után érződött is ratam, mlghozzá elég keményen. Megin előjöttek az energiaital mellékhatásai erős fejfájás és szédülés kíséretében. ,,Na jó'' (gondoltam), mosmár muszály aludni (fel se keltem 21-ig).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Innentől abbahagytam (de az éjszakázást nem).