- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ajánlani nem mernék olyat amit nem próbáltam... Nekem még megvan a régi Krups XP5280 gépen és elégedett voltam vele...
A mostani igen drága gépem nem sokkal jobb kávét készít, ha a darálást leszámítjuk... Vannak ajánlott, bevált típusok, melyeket én nem próbáltam...
Ha érdekel a kávé, úgy általában, egész jó írásokat olvashatsz ezen az oldalon! Még gépeket is ajánlanak... Ami biztos, hogy minden gépnél és kávánál rá kell jönni, hogyan lehet elérni a legjobb eredményt... Ezért ha egy gépből rossz kávával kínálnak, még nem biztos, hogy a gép a rossz... Milyen darálást szeret, mennyit tegyek bele, mennyire tömörítsem és milyen vízmennyiség menjen át rajta... Ami még érdekes lehet, hogy inkább azokra a véleményekre hagyatkozz akik espresso kedvelőek, mert vicces lenne ha borszakértőnek vallaná magát az aki kólával issza a bort... Vagy épp egy nescafé nyelő azt mondaná a kiváló esperessodra, hogy "fúj, hát ez nagyon keserű, hogy lehet ezt a mérget meginni!"
(volt rá példa...
)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- World of Warships
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)