Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
Köszi a részletes választ.
Picit utánajártam már a témának, mert nagyon érdekel és mert imádom a jó kávékat.
A kotyogósokról tudom,hogy "megégetik" a kávét, ennek ellenére ezt a Bialetti Brikkát annyian dicsérik,hogy elgondolkoztam rajta.
Bár ha ez is kotyogós,akkor pontosan nem értem,hogy ez hogy nem égeti meg...
Sok helyen írják,hogy kényes a szemcseméretre, ezért is jeleztem,hogy milyen kávét használok.
Hm,nem egyszerű a dolog.
Értek én mindent,amit írsz és tudom,hogy mikor az átlag emberek idejönnek kérdezősködni,hogy "hogy úszom meg olcsón, daráló, drága kv stb. nélkül?" az kb. olyan,mintha megkérdeznék egy szakácsot,hogy mi a fontosabb, az alapanyag, a rutin vagy a recept?
Mind fontos, és ez a bajom nekem is
Értem,hogy a Via veneto nem egy top gép, meg,hogy az előre őrölt kávé nem a legjobb, de ha veszek egy dupla ilyen drága gépet, egy kávéőrlőt és minőségi kávékat,akkor az elég sokba lesz.
Mert akkor már jó gépet, jó őrlőt vegyek, tömörítsek, használjak valami jó minőségű vizet stb...
Oké,hogy ez kéne az igazi kávéhoz,de nem tudok rá 50-60ezret szánni.(gondolom ez a minyima)
Mi marad ilyenkor? A mostani főzőm?
Egyébként ezt a Via venetot is több helyen ajánlják és régebben volt is nekem, a mostanihoz képest mindenképpen előrelépés, szerintem finom kávét főzött.
Te mit ajánlanál,mint belépő felkaros? Ami már minőségi kávét főz...Musicbox Köszi

Sajna őrölt Lucaffe classic nem volt,de vettem osanban kimbot.
Most meg egy főzőn gondolkozom,mert ha őszinte akarok lenni nem estem hasra a kimbotól, asszem ebben a gagyi karos gépemben minden kávénak kb. egy íze lesz.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest