- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Új hozzászólás Aktív témák
-
danbenzin
csendes tag
a C3-ból van kisebb lépésekben állítható változat, talán ESP megjelöléssel, az elég szimpatikus. Tapasztalatból, az alap C3 is jobb a Kingrinder K2-nél, kotyogóra is én inkább azt választanám. Ha annyira nem kell spórolósra venni. akkor K4/K6, aztán nem kell tovább spekulálni.
-
RetepNyaraB
veterán
C2 vs M47 az azért Swift vs Panamera. Nem kérdés.
De a C2 is működik. Nem gáz a belső állítás, úgysem kell folyton piszkálni. Picit macerásabb, ja.
A műanyag tengelytartókkal nem árt vigyázni, nem örökkévalók. Nekem egy kinu phoenixnél eltört a műanyag csapágyfészek. Mondjuk a gyár szó nélkül cserélte, pedig már én is használtan vettem. -
-
krono.
tag
Köszi! Szerintem rámegyek egy ilyen kisebb Bialettire. Érdemes lehet azért a 2 személyeset venni esetleg?
A daráló mennyire must have? Olvastam hogy ehhez kicsit durvább darálásra van szükség mint egy espressohoz, kapható ilyen, jó minőségű darált kávé? Illetve ha daráló, mi az ami a budget kategóriában best-buy kb? Esetleg ha ajánlanál valami kávét próbának, azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest