- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dugesz77 őstag Hát szerintem azért nagyon messze volt a mosogatólétől a végeredmény de igaz nem is volt összehasonlítási alapom csak darálthoz tudtam hasonlítani. Amúgy volt erről teszt ott is az volt a konklúzió, hogy elfogadható a kapott kávé minősége. Én tampereltem amúgy a podot is. Az itt is említett Lollo Classico egész jó volt amúgy az árához képest de a prímet a Lucaffé Mamma Lucia vitte,utána szemesből is szinte csak azt vettem. 
- 

sz.zs. senior tag Egyébként nem tudom hogy a podos gépek között ez a la Lollina milyen minőséget képvisel, és assem tudom, hogy podos és podos gép között készített kávéban van-e különbség?! Nekem La Piccola Sara Vapore van, az szerintem jó kávét készít. Gaggia Classic podos szűrővel kb. mosogatólé ehhez képest. 
- 

dugesz77 őstag Jó pár évig ese pod volt a reggeli löket nálam Gaggia Classic gépen. Reggeli félálomban nem kellett variálni ment bele a pod és simán hozta egy kicsit rosszabbul tamperelt frissen darált kávé szintjét. Végig lehetett kóstolni egy rakat kávét . Kíváncsi lennék azért egy igazi podos gép mondjuk egy LaPiccola mit hozott volna pluszban. Kár,hogy így elengedték tényleg egy kényelmes jó rendszer . 
- 

looser addikt Azért ennél sötétebb pörik is vannak. Biztosan lett volna ismerősöd, aki örül neki. Mondjuk az igazat megvallva, hosszú ideje foglalkoztat, hogy ugye az elszenesedett élelmiszerek rákkeltőek, ezért vágjuk ki a kenyérből, sütiből, pogiból a fekete részt, vagy ha odakozmál a kaja, azt nyilván senki sem kaparja fel és keveri hozzá a nem kozmás ételhez (pld. egy főzeléknél), hanem leszedi, ami menthető a maradékot pedig beáztatja. Szóval ezért lep meg időnként, amikor ilyen képet látok, de rákeresve ez létező dolog, ezek szerint van, aki így szereti :-) 
- 

- 

- 

kisza25 félisten Mondjuk ennyi alkatrész van hozzá 
- 

kisza25 félisten igazából én elégedett vagyok a kapott kávéval, de a másik topikban finoman szólva lesz@rozták mikor vettem. Azt gondoltam, hogy ilyen karral jobb a végeredmény. Én balga belinkeltem, hogy 35eFt-ért szórják a TESO-ban az 50eFt gépet, ez volt 2016-ban, azóta is szolgál és változatlan minőségben főz. 
- 

looser addikt Kedvcsinálónak tökéletes :-) 
 Mondjuk egy szép duplafalúban jobban mutatna![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

dugesz77 őstag Na azért lehet szinte púder finomságúra őrölni a mini mill-el is . Simán meg lehet fojtani vele a Gaggia Classic-ot. Az igaz,hogy a darálék szemcse mérete változó lehet , nem annyira homogén ,mint egy jobb gépin ha már megkopik a tengely de egy 10k-s kézi darálóról beszélünk és nem egy Mazzer-t veszünk alapnak. Az csak úgy mellékesen azt sem tudjuk a kérdezőnek mit jelent a "presszóképes" egy kotyogóhoz keresi vagy egy 100k+ os karos géphez. 
 Én vagy két hónapig ezt használtam a Gaggia-hoz csak aztán belefáradtam a tekergetésbe és jött a Graef helyette. Megvan a mai napig utazósnak egy két személyes Brikkával egyetemben. De youtube tele van videókkal (példa1,példa2,példa3)igenis lehet vele eszpresszózni csak melós.
- 

nyikszi őstag Már régebben írtam, a Pin Up-ot vettem. Az egyik teszten 2. lett és tényleg furcsa most is, így elsőre, mert megint csak túl pörkölteket ittunk mostanában  Egyébként a Piazza és a Ház kávéja is finom a Pacific-tól. A kávégépbolt itt van nem messze tőlünk és nem drágább, mintha a Pacifictől vennénk. Egyébként a Piazza és a Ház kávéja is finom a Pacific-tól. A kávégépbolt itt van nem messze tőlünk és nem drágább, mintha a Pacifictől vennénk.Pont bent volt egy hölgy érdeklődő, sajnos az elejéről lemaradtam, már csak azt hallottam az eladótól, hogy a Philips és Delonghi gépek addig jók, amíg be nem mondják az unalmast, utána már nyelik a pénzt. Nekünk Delonghi van, azért remélem 3-4 évet még kibír  Sajna a Jura gépek nagyon szélesek, úgyhogy nem tudom mit veszünk, ha ez elromlik és nem éri meg a javítása. Sajna a Jura gépek nagyon szélesek, úgyhogy nem tudom mit veszünk, ha ez elromlik és nem éri meg a javítása.Amúgy az Alzán most van valami kód a Philips kávégépekre és megnéztem egy 5330-as gépet, 128000-re jön ki, még a Philips 40%-kal se jön ki jobb árra. 
- 

- 

- 

Dr Bubo MODERÁTOR Akkor téged a kávé topikban várnak.   
- 

#49155328 törölt tag Talán így  A Kapucziner Kézműves Kávépörkölőben lassú pörköléssel 10-14 perc alatt pörköljük a kávészemeket, az adott fajtához illesztve. Számít a nedvességtartalom, fajsúly, méret, szín, az alapanyag feldolgozási és származási helyének ismerete. A lassú pörkölés során több mint 1000 különböző illat és aroma szabadul fel. Az első reccsenésig pörkölünk, nem égetjük el a kávészemeket, hanem az ideális ponton állítjuk meg a folyamatot, hogy a savasság a testesség az édes és gyümölcsös ízek harmóniában maradjanak. Hűvös levegővel hűtjük a frissen kiengedett pörkölt szemeket, gondosan tároljuk és pihentetjük, hogy a felesleges szén-dioxid eltávozhasson. Mindig csak annyit pörkölünk, amennyit eladunk, így biztosítva a folyamatosan frissen pörkölt kávét. A Kapucziner Kézműves Kávépörkölőben lassú pörköléssel 10-14 perc alatt pörköljük a kávészemeket, az adott fajtához illesztve. Számít a nedvességtartalom, fajsúly, méret, szín, az alapanyag feldolgozási és származási helyének ismerete. A lassú pörkölés során több mint 1000 különböző illat és aroma szabadul fel. Az első reccsenésig pörkölünk, nem égetjük el a kávészemeket, hanem az ideális ponton állítjuk meg a folyamatot, hogy a savasság a testesség az édes és gyümölcsös ízek harmóniában maradjanak. Hűvös levegővel hűtjük a frissen kiengedett pörkölt szemeket, gondosan tároljuk és pihentetjük, hogy a felesleges szén-dioxid eltávozhasson. Mindig csak annyit pörkölünk, amennyit eladunk, így biztosítva a folyamatosan frissen pörkölt kávét.Azt, hogy az Omniánál hogyan csinálják azt nem tudom.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
- DJI RC RM-330 drón távirányító
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Mini 3 Pro drón szett + tartozékok
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.29
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Télen amúgy marha jól esik.
 Télen amúgy marha jól esik. 

(legalábbis a kis hotelekben ezt láttam)
 (legalábbis a kis hotelekben ezt láttam) 

Mr.Csizmás
 Mr.Csizmás