- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Befutott a Realme 14 Pro+
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
windlord #361 üzenetére
Sajnos az nem jó választás, egy ilyenre érdemes beruházni pl [link] Hario cuccok nagyon jók szoktak lenni. Itt azt írja 24grammot tudsz vele őrőlni ami elég kell, hogy legyen a kotyogósba.
Igen mindig csak annyit amennyit lefőzől mert őrőlve nagyon gyorsan veszít a minőségéből. -
nyikszi
őstag
válasz
windlord #211 üzenetére
Ha már tőlük rendelsz, ők árulnak Pacific kávét, a Pin Up-ot tudom nagyon ajánlani, de csak ha a kevésbé pörkölt kávé is bejön. 2. helyezést ért el, nem találom az eredeti cikket, de itt is írják: [link] Vagy a ház kávéja is jó, az 100% arabica. Mindkettő kapható a Kávégépboltban.
-
nyikszi
őstag
válasz
windlord #207 üzenetére
Mi újonnan vettünk DeLonghi ETAM 29.510-t, most már 3. éves, teszi a dolgát. Ha elromlik és drága lesz a javítása, akkor is valami hasonlót veszek, csak használtan. Sajna a Jura nem gyárt keskeny gépet, nem tudok 22 cm-nél nagyobb helyet áldozni a konyhából, Asszony megtiltotta
-
nyikszi
őstag
válasz
windlord #205 üzenetére
Tudom a Kávégép bolt-ot ajánlani. a múltkor amikor bent voltam náluk, jött egy nő, nagy szatyor, benne egy gép, hogy a zacctartóval van valami (nem emlékszem a szitura, hogy vissza akarta tenni vagy kivenni?), mert ő bizony nem tudja. Elővette gépet a boltból egy hölgy, megnyomott valamit, meg mittomén, aztán mondta, hogy ezeknél a gépeknél bizony ezt, meg azt kell ilyenkor csinálni. Kérdezte a tulaj, hogy mivel tartozik, erre a válasz, hogy semmivel. Ez számomra egy boltról sokat elárul.
-
peestike
senior tag
Kotyogósból volt még Forever Miss Moka Prestige is. (3 személyes több is, anyóséknál most is ilyen megy, nekem szülőknél 6 személyes van)
Szerintem ez nem rossz, de hangyakukinyival mintha ugyanabból a kávéból a bialetti jobbat főzött volna. Bár lehet placebo volt csak.
Kávéra végképp nem mondanék semmit, mert ízlés kérdése nagyon szerintem. Nálunk az asszonynak kell bele nagyon az arabica, mert neki a robusta túl keserű. Én meg úgy vagyok vele, mint a sörrel, legyen a kávé keserű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kedvenc zene a mai napra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged