- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Itt az első kép a 2024-es Nokia 3210-ről
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Hirdetés
-
Karácsonyfaként világíthat a Thermaltake új CPU-hűtője
ph Az ASTRIA 600 ARGB ráadásul a hűtési teljesítmény szempontjából sem szégyenkezhet.
-
Piacvezető tandem OLED panellel érkezik az iPad Pro
ma Sokat kellett várni az első OLED képernyős Apple táblagépre, állítólag megérte.
-
Xbox Game Pass [2024] - A májusi lista
gp Az elkövetkező időszakban többek között megkapjuk a Kona II Brume című játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
#49155328
törölt tag
Talán így A Kapucziner Kézműves Kávépörkölőben lassú pörköléssel 10-14 perc alatt pörköljük a kávészemeket, az adott fajtához illesztve. Számít a nedvességtartalom, fajsúly, méret, szín, az alapanyag feldolgozási és származási helyének ismerete. A lassú pörkölés során több mint 1000 különböző illat és aroma szabadul fel. Az első reccsenésig pörkölünk, nem égetjük el a kávészemeket, hanem az ideális ponton állítjuk meg a folyamatot, hogy a savasság a testesség az édes és gyümölcsös ízek harmóniában maradjanak. Hűvös levegővel hűtjük a frissen kiengedett pörkölt szemeket, gondosan tároljuk és pihentetjük, hogy a felesleges szén-dioxid eltávozhasson. Mindig csak annyit pörkölünk, amennyit eladunk, így biztosítva a folyamatosan frissen pörkölt kávét.
Azt, hogy az Omniánál hogyan csinálják azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]