- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
Igen, ha több kávét iszol még hamarabb megtérül, persze 100eFt+ gép esetén tovább tart, én egyedül iszok+ édesanyám, sógornő, sógor, tesóm szokott csatlakozni, kb minden napra kijön 4-5 kávé.
Persze, ha nem iszol kávévét az még olcsóbb, de akkor mit keresünk ebben a topikban
Ja és nekem jobban is ízlik, mint a kapszulás és nincs megkötve a kezed, hogy mit iszol. -
kisza25
félisten
Mondjuk ennyi alkatrész van hozzá
-
kisza25
félisten
igazából én elégedett vagyok a kapott kávéval, de a másik topikban finoman szólva lesz@rozták mikor vettem. Azt gondoltam, hogy ilyen karral jobb a végeredmény. Én balga belinkeltem, hogy 35eFt-ért szórják a TESO-ban az 50eFt gépet, ez volt 2016-ban, azóta is szolgál és változatlan minőségben főz.
-
kisza25
félisten
válasz
#85578752 #854 üzenetére
Nekem egy olcsóbb gépem van:
delonghi ec680
Ahogy nézem van rá hackyt!
-
kisza25
félisten
A legolcsóbb a kotyogóval, titka, hogy kicsit durvábban kell őrölni, nem kell tömöríteni, csak ütögetésel, forró vizet kell bele rakni, ahogy kotyogni kezd, hideg víz alá a főző alja. Kevésbé pörkölt kávét használni, a kávé és víz mennyiségét is pontosan kimérni.
Bialetti brikka kotyogó ajánlott -
kisza25
félisten
válasz
Mr.Csizmás #670 üzenetére
FPSTunker: mind meghalunk, a többiek meg megsebesülnek -
kisza25
félisten
A papír filteres kávéfőző a tipikus német/osztrák kávé.
Ausztriában dolgoztam 10 évet, meg 35 éve nyaraltatunk, erre a filteres kávéfőzőre van igényük.
Én nem írtam sehol, hogy tudnak kavétfőzni
Szerencsére a konyhán volt a kavégép amivel a presszó kávét főztékés abból ihattam a kávét
Ez a filteres csoda létezik ám üzemi méretben ks, a reggelihez azzal főzik a kávét a büfére -
kisza25
félisten
válasz
#89309696 #649 üzenetére
Fura első gép megvolt vagy 3 évig, napi 3-4 kávéval számold ki. Aztán mutternek adtam, nert vettem belőle nagyobbat, azt használtam 2-3 évig, majd azt is mutternek adtam és most egy DeLonghi EC 685 Dedica-t használok vagy 3 éve.
Ez sokkal olcsóbban sokkal jobb kávét főz és olyat veszel bele amilyet akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +2db táska
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest