Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
válasz
skristof
üzenetére
"[...] szinte biztosan architect mar, legalabbis hoz olyan kerdeseket es valaszokat [...]"
Igen, van szava, de kb annyi mint másnak. Semmi baj ezzel, de érted mit akarok mondani.
Persze, a titulus nem annyira fontos és biztos többet is visz haza mint én (pláne mivel amcsi
). Nem is a tituluson a hangsúly mert principál is lehetne, most ez tök mindegy. Inkább arra akartam kiélezni, hogy valaki szeretné élete végéig csinálni a puritán értelemben vett programozást, valaki nem.#VirsLee - jaja, bár a megélhetésit kikérem magamnak
. nem kifejezetten people managementre gondoltam, inkább engineering management/team lead. nem tudom mit magyarázzak rajta, én ezt érzem "előrelépésnek" a karrieremben, több felelősségvállalást és számomra érdekesebb (és új) kihívásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Napelem
- sziku69: Szólánc.
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Nem is a tituluson a hangsúly mert principál is lehetne, most ez tök mindegy. Inkább arra akartam kiélezni, hogy valaki szeretné élete végéig csinálni a puritán értelemben vett programozást, valaki nem.
. nem kifejezetten people managementre gondoltam, inkább engineering management/team lead. nem tudom mit magyarázzak rajta, én ezt érzem "előrelépésnek" a karrieremben, több felelősségvállalást és számomra érdekesebb (és új) kihívásokat.