- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helytarto
újonc
válasz
Helytarto #6971 üzenetére
Tisztelt Fórumozók!
Azt hiszem meglett a problémám forrása; és - bár nem akarom elkiabálni - talán a "maszek" megoldása is.
(Ugye nekem az volt a problémám, hogy folyamatosan le/fel kapcsolódott a hálózatokra; ill. inkább csak le.)Nos, mivel ekkor állandóan próbálgattam ki/be rakosgatni a SIM-eket (is); feltűnt, hogy amikor nincs rajta a hátlapja a telefonnak
ez a probléma nem annyira; sőt egy idő után mintha egyáltalán nem jelentkezett volna./Persze erre elég sok idő után jöttem rá. -.-'/ Meg aztán eléggé "becsapós" is volt velem; mert ha csak félig volt bepattintva [ csak a telefon bal oldalán; a jobb oldalon pedig 3 kapcsot kihagytam (a hangerő-gombok felőli oldalon) ] még semmi baj nem jelentkezett.
Mihelyst visszapattintottam viszont egyből. Milyen fura, nem? Pedig még csak az sem mondható, hogy azok a rögzítők okoz(t)ák a problémát, amik közel vannak a rádióantennához. Mert azzal a résszel volt a gondja.Mondom, hát azért így nem lesz jó; mert így mégsem használhatom a telefont, nem?!
Próbáltam ezerszer a lehető legóvatosabban visszapattintgatni, nem használt.
Na mondom, kicseszek veled; betuszkoltam egy kis összehajtott papírfecnit arra az oldalra, amelyik a problémás, és úgy pattintottam nagy nehezen vissza.
Azóta viszont minden a legnagyobb rendben, de nem akarom elkiabálni..Minden ROM-mal működik, amit próbáltam, most a MIUI-val ismerkedem, és egyelőre ez is nagyon tetszik!
(Apropó, Ti szerintetek melyik a legjobb? Melyiket használjátok és miért?)Aztán azóta sikeresen túlélt egy születésnapi partit szombaton, ahol valahogy kiesett a zsebemből és a nedves fűben landolt; (órákig nem is vettem észre + szerintem valaki rá is lépett)
Másnap aztán amikor nézem a kijelzőt.. hát full karc;
(igaz, volt rajta fólia), na mondom.. most aztán jól tönkrevágtam szegény készüléket, pedig mennyire szeretem + alighogy észhez tért volna.
Aztán levettem a fóliát, és.. SEMMI!
Úgyhogy egyúttal a gorilla glass is bizonyított.
Remélem most már csak jó dolgok fognak velünk történni!
-
Tibore_
csendes tag
válasz
Helytarto #6991 üzenetére
Szia Helytartó,
Köszönöm, de ez már megvolt. Sajna ez nem segít.
Olyan, mintha a mobilom elvesztené néha a GPS jelet és ha mégis megvan, akkor 20-50 méterrel arrébb rak...
Ezért állandóan újratervez a térképprogram...
Van valakinek valami ötlete, hogy tudnám visszaállítani a gyári beállításokat?
Üdv
Tibor -
-
djula
aktív tag
válasz
Helytarto #6976 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nálam is volt ilyen tünet, azt visszaküldtem gariba, cserélték.
Bár a mostaninál is volt ilyen eldobás mondjuk kéthetente egyszer az elején, amióta felraktam a MIUI romot (kb 4 hónapja), azóta nincs ilyen gond. Nem biztos, hogy van összefüggés, de nálam ez van. -
Helytarto
újonc
válasz
Helytarto #6971 üzenetére
Hát, ezt nem hiszem el, megőrülök.
Már pont írni akartam, hogy nagy nehez végre rászántam magam, hogy nekiálljak egy új ROM felrakásának, ami végülis egyáltalán nem volt olyan nehéz, mint gondoltam és hogy az megoldotta a problémát........DE NEM!
Simán bekapcsolt a telefon, mindkét SIM be, szépen veszi a jelet is mindegyiknek, ahogy kell; majd kikapcsolom, kiveszem a külföldi SIM-et, hogy ez egyelőre úgysem kell; bekapcsolom; még mindig működik, telefonáltam is.
Aztán itt hagytam egy kicsit míg leugrottam boltba, majd feloldom a képernyőt és hopsz! Semmi hálózat; csak keresgél időközönként!
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy ez mitől lehet; hiszem mikor a ROM felrakása után bekapcsoltam, minden úgy működött, mint a parancsolat..
Nem lehet, hogy valami összeférhetetlenség rejtőzhet valahol.. valamiért?!
Erre varrjatok gombot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest