- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
ITT VAN PLAY és utána minden google alkalmazás lejön az áruházbol..gmail , google search, hangalapu keresés, google asszisztens is stbstb...
-
Vicu21
tag
ki fogom próbálni délután ennél müxik-e, de én úgy csináltam eddig, hogy superbackuppal csináltam egy mentést a play áruházról(meg a superbackupról is), az sd-re, aztán az új romnál visszaállítottam, először a mentés könyvtárából a superbackupot, onnan meg a play áruházat, és ha indítottam, egyből felkínálta, hogy meglevő, vagy új fiókkal szeretnék kapcsolódni...
-
törölt tag
Találtam a fórumon egy másikat, hátha ez:
GooglePlay Installer -
törölt tag
Ez nem jó hozzá?
[Google Apps 4.2.1] -
Upo
addikt
Nekem már nincs G3S-em hogy kipróbáljam.
A többi rom direkt linkjei:
cola ui (佳域G3四核可乐UI-140507) link , kód: 7xcxLewav5 (佳域G3四核Lewav5-140502) link , kód nem kell
Baidu cloud rom (佳域G3四核百度云rom正式版v6-0424) link , kód: hvqf
MYUI-nál lemaradt a link, a többi Vicu-nál fent van már.
Letöltés fent a kék melletti fehér gombbal, utána előjön egy kis ablak, ott is a fehér gombbal, nem a kékkel.
-
pusi1981
aktív tag
-
törölt tag
Itt a Rom is.
Kipróbáltam, nálam eddig nincs vele gond, de természetesen csak saját felelősségre használható(mint minden Rom)
[leWa 14.03.14 myversion by frakk Screenshot]leWa 14.03.14 myversion by frakk letöltés
leWa 14.03.14 myversion by frakk
- Rom magyarítva van(magyar nyelven indul, nem kell állítgatni)
- Időzóna beállítva Budapestre.
- Umeng.com kémkedés megszüntetve(remélhetőleg), a system\etc\hosts fájl módosítva.
Az umeng.com-ra menő adatok átirányítva, vissza a készülékre (127.0.0.1 umeng.com).
- Inditási hang (bootaudio.mp3) törölve.
Plusz alkalmazások integrálva:
- Quickoffice
- CPU-Z
- Jiayu App
- Mobileuncle MTK Tools
- GPS Test
- ViPER4Android_4.x_2322
Szépséghiba:
- Fordított leWa logo első indításnál (kb 15 másodperc), de magától visszafordul.Az előző Rom tesztelésénél előforduló elgépelési hibák javítva, biztos lesznek még kérem jelezzétek.
A rosszul megjelenő szolgáltatói ikonok eltávolítva.
A kapcsolatok mellett megjelenő cirill betűs probléma megoldva.Általános javaslatok:
Fényképezőgép beállításaiban csak 6 mp található. Megoldás :előnézet méret (4:3)-ra kell állítani (16:9)-ről, ekkor adja ki a 8MP-es értéket.
A GPS gyorsabban csatlakozik, ha az aGPS-t kikapcsolod és az EPO támogatást be. -
-
törölt tag
Igen, én lecseréltem a Cappa féle recoveryt az újra, majd a régi backupot(cappa félével készített) állítottam vele vissza.
Nem volt gond, viszont ezek szerint a recoveryt is lementi ha csinálsz egy full cwm backupot, mert a visszaállítás után ismét a capp CWM lett rajta.
De hát ez nem gond, restore, CWM csere majd újra backup. -
törölt tag
Ez most szerintem a legjobb, nem batman-es CWM
Erfae által készített CWM (nem fordított) 2014.03.01. -
-
andyTM
őstag
- igen, átírja a recovery-t gyárira, ha felteszed, akkor full gyári lesz, viszont Magyar nyelv nélkül.
- felraksz egy recovery-t és már tolhatsz is fel helyette másik romot."Van ott egy recovery.img. Ha a pipát kiszedem, akkor marad a twr?" - elvileg, de ha nem, az sem baj (vagy igen?
)
- az előzőről lemaradt a link
a már megosztott scatter file: [link]
-
-
törölt tag
Nem hiszem, hogy összefüggés lenne a MIUI és a failed-es probléma között.
Nekem a G3S-re készült összes Rom megfordult már a telefonon a MIUI-ból kb 5 féle, leWa-ból is legalább 5 db, a Stanner-ek és a spanyolok Rom-ok.
Egyszer történt meg, hogy restore funkció állt le mindig md5 hibával, mire rájöttem én voltam a hibás, mivel a backup fájlokat átneveztem a jobb átláthatóság miatt.
Amint visszaneveztem az eredetire, már repült is vissza a mentés. -
kispal87
aktív tag
[Direct link] Stanner_mod_20130813_V1.6_odexed_fixed_hun letöltéséhez.
MD5:93F0F894F9E503B1D64C111E7FB6ECED
Semmit sem változtattam meg, csak magyarítottam!
-
jackbacsi87
senior tag
Még én is új vagyok, hétfőn kaptam kézhez
Particionálás: az újak 1fele vannak, de ha megpróbálsz fényképezni, kiderül. ha nem sikerül, 1 fele van.
cwm helyett páran a twrp-t ajánlották, én is azt tettem fel.
2911-es hozzászólásban vannak linkek, villám leírás ha érdekel.(#2912) KurtCobain: Amúgy nem mindent írtam jól, mert a twrp helyett is sikerült twpr-t pötyögnöm....
-
Flexy90
senior tag
Szia!
Direkt ki van emelve, hogy ne a cwm telepítés leírásában lévő linkről töltsd le! Mert a leírás a G3-hoz készült és a hozzá való cwm linkjét tartalmazza.Az összefoglalóban van a link, ami csak 1 féle cwm-re mutat, ahhoz ami a G3S-hez való.
CWM-nél mindegy, hogy hogy van particionálva a telefon, de amúgy a tárhelynél láthatod, hogy egyben van e, vagy szét van osztva.
-
törölt tag
Több alkalommal volt már szó erről a dologról. (keresés:.. kiejtés)
[Jiayu kiejtés] -
törölt tag
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de ha rányomsz a Meghallgatás gombra kimondja a keresett kifejezést.
-
tiko76
aktív tag
Én.Kedden este rákérdeztem emailen,hogy van-e raktáron g3-t szerdán reggel válaszoltak,hogy igen.Szerdán rendeltem meg, de elrontottam a rendelést 1 órán belül visszaírták a törlést utána megrendeltem kb délbe csütörtök reggel küldtek tn számot ami ezt írja 11-10-2013 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest