- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #10347 üzenetére
Ugye a performance.now-al próbálkozol?
-
válasz
hiperFizikus #10336 üzenetére
Nincs arra valami korlátozás ezen a lapcsaládon, hogy egyazon személy maximum hány seggértelmetlen topik indításával szennyezheti be az internet ezen apró szegletét?!
-
nevemfel
senior tag
válasz
hiperFizikus #10314 üzenetére
Az apjától olvastam a Villamosságtant, az Elméleti Villamosságtant és A fizika kultúrtörténete könyvet. Nagy koponya volt.
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #10248 üzenetére
Elolvastam az agresszív zárójelezés eszmefuttatásodat. Egyre hülyébb vagy, ráadásul ebben semmi újdonság nincs, előtted már kitalálták a delegáltakat de sebaj. Végülis tölthetnéd rosszabbul is a túl sok szabadidődet, mintsem újra feltalálni a kereket, csak egyre hülyébb formákban.
Csak légyszi minket kímélj meg ettől! -
válasz
-
edari
őstag
válasz
Inkább az e-hulladék új fogalmát találtad fel, nem a meleg vizet. No offense.
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #10239 üzenetére
persze hogy a linkem lemaradt róla :
https://erdosattilask01.lapunk.hu/uj-formalizmus-rendszerem-1214124
Új formalizmus rendszerem ! -
válasz
hiperFizikus #10164 üzenetére
A JS egy enyhén dinamikus és laza típusozású nyelv, ami azt jelenti, hogy nem szükséges szigorúan meghatározni a változók típusát, és bizonyos esetekben a típuskényszerítés enyhébb. Ez növeli a nyelv rugalmasságát, de ugyanakkor némi komplexitást is hozhat a kódértelmezés során.
Pont. Érted? -
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #10160 üzenetére
mit lehet atkolteni javasccriptre? ez mar javascript akkor is, ha kulon sorba irod az osszes erteket...
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #10158 üzenetére
De jo, csak semmiben nem kulonbozik a masiktol, pont a nyelvi definicio miatt...
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #10156 üzenetére
Szerintem inkabb latogass meg egy pszichologust... remelem erted.
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #10146 üzenetére
Köszönjük, de mi is tudunk feltenni kérdéseket a Chat GPT - nek. Felesleges időtöltés idemásolni a rosszul feltett kérdésre adott rossz választ.
-
nevemfel
senior tag
válasz
hiperFizikus #10146 üzenetére
Jó látni, hogy a ChatGPT nem fogja elvenni a munkámat.
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #10124 üzenetére
Általában beírom a kódokat a billentyűzetről a számítógépbe és működik. Így a legeszerűbb megcsinálni 😄
-
válasz
hiperFizikus #10088 üzenetére
Még ha valós adatokat közölnél is, én nem látogatószámot kérdeztem (ami esetedben nem releváns a töménytelen spam-ed miatt), hanem a programodat hányan töltik le a saját gépükre egyáltalán megnézni (mert ugye ez nem jelent garantált használatot is).
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #10088 üzenetére
És ebből mennyi bot?
-
válasz
hiperFizikus #10071 üzenetére
Készíts a Weboldaladra egy számlálót, amely jelzi, hányan töltik le egy-egy rettenetedet.
Ezután vond le a konzekvencát. -
Ispy
nagyúr
válasz
Ne haragudj, de ez a weboldal emberiség ellenes bűntett....így a tartalomig el sem jutottam.
-
disy68
aktív tag
válasz
újabb időpocsékolás és digitális szemét ez is
van már pár saját témád, nem fakadna senki se sírva, ha ezeket csak oda pakolnád be a továbbiakban
-
válasz
hiperFizikus #10067 üzenetére
Elmesélek neked valamit a programozással kapcsolatban.
Egy időben édesapám és én ugyan annál a cégnél dolgoztunk, mint vezérléstechnikusok. A feladatkörünk lényegében 5VDC - 380VAC-ig való automatizált vezérlések tervezése, megépítése és PLC programozása volt.
Egyszer azonban megalkotásra került egy masina, amely nem igényelt kijelzővel ellátott, grafikus visszajelzéssel megáldott, túl-dizájnolt vezérlést, így cégünk vezérkara kitalálta, hogy építsünk egy saját vezérlőt.
Apám foglalkozik komolyabb szinten a PIC-ek világával, így megalkotott egy egyedi PLC-t, amely költséghatékony volt és a célnak megfelelt. Assembly nyelven készült el rá az adott program, melyet a gép igényelt.
Csakhogy, ez az eszköz megtetszett a vezérkarnak és azt akarták, hogy több gépünkbe is alkalmazzuk ezt. De ugye oda más-már programokra lesz szükség.Ekkor kaptuk meg feladatba, hogy készítsünk ehhez az egyedi PLC-hez egy olyan szoftvert, amelyben bárki tud programozni. Apám számtalan MACRO-t írt meg Assembly-ben, én pedig összedobtam egy olyan programot, ahol ezen Macro-kat egymásra dobálva (tádám: blokkprogramozás) lehetett megalkotni komplett automatizálásokat, végül egy MPLAB-X integráció lefordította a végeredményt HEX-re, hogy a PLC PIC lelke meg tudja emészteni.
A teszt kedvéért megíródott így is az eredeti gép szoftvere. Tudod, mi lett az eredmény? Egy hibátlanul működő program!
Khm... de ez csak a látszat.
Az így elkészült program:
- több tízszer akkora memóriát foglalt le (ami korlátolt kapacitásnál nem jelent jót)
- ergo több hardvert igényelt
- mindemellett mérhetően lassabban dolgozott.Hiszen blokkokból állt és a fordításkor minden blokk behívásra került, akár többször is, teljes egészében.
---------------------------------------------
Amit te csinálsz, ugyan ez, csak eleve egy magas szintű nyelvet alapul véve. A Te nyelvedet is meg kell tanulni használni, ugyan azt lehet elérni vele, mint JS-el (vagy talán annyit azért nem), azonban több erőforrást és tárhelyet igényel.
A mai világ gyakorlatilag korlátlan méretei mellett ez nem okoz különösebb problémát, de! Én még C64-en Basic programozással kezdtem. Ott nem volt minden végtelen, meg kellett Tanulni programozni. Ez a mentalitás pedig részemről megmaradt.Régen hallottam egy bölcsességet, amiben nagy igazságot látok mind a mai napig:
"Nem akkor végeztél jó munkát, amikor már nem tudsz többet hozzáadni. Hanem akkor, ha már nem lehet mit elvenni belőle!"
-
válasz
hiperFizikus #10064 üzenetére
Akkor erre aludj egyet. Arra a ChatGPT képtelen 🤣
Egyébként magyarázz el valamit, mert ezt nem értem veled kapcsolatban: Miért célod egy amúgy is magas szintű program nyelvet még magasabb szintre emelni?
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #10057 üzenetére
Miért nem memorizálod inkább a telefonkönyvet ezzel a hatalmas agyi kapacitással, mint minden rendes autista? 😂
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #10059 üzenetére
De, pl ott van a markdown (ami egy leironyelv): https://github.com/markedjs/marked
vagy mathematikai problemakra a nerdamer csomag: https://github.com/jiggzson/nerdamer/ -
válasz
hiperFizikus #10059 üzenetére
Elolvastam. Nem viccelek.
-
válasz
hiperFizikus #10057 üzenetére
De. És annak sincs értelme.
-
lanszelot
addikt
válasz
hiperFizikus #10041 üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ
A 3ikat nem értem. Szívesen küldök, de nem értem mit.
-
lanszelot
addikt
válasz
hiperFizikus #10039 üzenetére
Az azért nem jó, mert a linket kell kikérnem.
Illetve több mint 1000 tételt kellene átírnom.Arra gondoltam, hogy object az object -ben az nem borítja meg nagyon a kikérést. Viszont azzal is rengeteg munka lenne mire átírom. 10 -esével objectbe kellene rakni.
Én toltam el, nem gondolkodtam előre
-
gabor128
aktív tag
válasz
hiperFizikus #9962 üzenetére
Szia!
Hagy kérdezzek valamit a console.log-al kapcsolatban!
Én most kezdem a JS-t tanulni. Mindenhol ezt a console.log-ot használják debuggoláshoz, de nekem valamiért nem működik rendesen.
Van egy kb üres HTML, ami meghívja a JS-t. Abban van egy db tömb, aminek egyik elemét akarnám kiiratni console.log-al, de azt írja, hogy "undefined". Látja az objektumot, mert ha csak az objektum nevet írom be a konzolba, akkor mutatja, hogy mik vannak benne. Viszont így utasításként se a konzolban, se a JS-ből nem csinál semmit. firefoxban futtatom. Hot reloadot felraktam, meg leszedtem egy Node.js-t a feladatokhoz, ami némi hibaüzenetekkel, de felment (windózra). -
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9963 üzenetére
nem tudom, hogy a ketto hogyan kapcsolodik, de nyugodtan szegyelld magad elottunk - nem kell szegyellni
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9962 üzenetére
A ChatGPT hathatós segítségével, használatba vettem a
consol.***()
utasítást .Most ugye szégyellhetem magamat előttetek ?
Eddig mind
function
-ombatry...catch
utasítást tettem . -
Salamander
tag
válasz
hiperFizikus #9959 üzenetére
Értjük mi, hogy a részleteket a hátad mögé akarod tudni, de minden rosszindulat nélkül írom, hogy nézz utána, hogy mit, miért és hogyan (nem) szoktak csinálni. Ilyen pl. a prototype módosítása.
Gondolom nem csak magadnak szánod amit csinálsz, hanem ahogy láttam, közzé is tetted. Ha olyat is tartalmaz, ami antipattern, akkor felesleges közzétenni, mert kompatibilitási problémákat okozhat és emiatt tényleg nem fogja más használni.
Csak egy javaslat: a prototype.js és a mootools történetének nézz utána! Nem véletlen, hogy ezek használatát ma már kerülni kell...
-
válasz
hiperFizikus #9959 üzenetére
Szerintem élsz némi fogalomzavarban, ezért lehet mindez.
Azalert()
egy olyan metódus, amely egyike a felhasználók felé történő kommunikációnak.
Aconsole
pedig a fejlesztőknek van fenntartva, működés ellenőrzésre, folyamatábrákra, logolásra, debug-olásra és még sorolhatnám.
Éppen ezért ezutóbbi nem igényel interakciót. -
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9952 üzenetére
De akkor ha mar lo, legyen kover alapon:
Object.prototype.XAlert = function(){console.log("XAlert: " + this.toString());}
Igy nem kell mindenhova turkalnod, teleszemetelhetet az "ossejtet" is
Es akkor meg ez is mukodik:(1).XAlert();
-
disy68
aktív tag
válasz
hiperFizikus #9955 üzenetére
a kérdés arra vonatkozott, hogy mi értelme egy custom függvénynek - pláne a beépített típusokhoz hozzáadva prototype-on keresztül, ami izomnagy antipattern (ahogy Salamander is említi) -, aminek nulla hozzáadott értéke van bárki számára
-
válasz
hiperFizikus #9955 üzenetére
Legyél te is ChatGPT
-
Salamander
tag
válasz
A prototype-okhoz nem nyúlunk, kivéve a polyfillek esetén. Ha saját függvényeket akarsz, akkor azokat is egy saját gyűjtőobjektumba érdemes rakni, hogy kevésbé szennyezd a globális namespacet.
-
sztanozs
veterán
válasz
Es ennek mi a konkret haszna? Mivel jobb ez, mint a console.log("xAlert: " + akarmi)
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9951 üzenetére
Ebben hasznos volt a segítsége, nem 100-as, de ajánlom nektek is ♥ :
User
... és ha azt szeretném, hogy számértékre is és karakterlánc értékre is alkalmas legyen, de egyszerre ?ChatGPT
Ha szeretnéd, hogy a függvényed egyszerre működjön számértékeken és karakterláncokon is, akkor a legjobb megoldás az lenne, ha aNumber.prototype
és aString.prototype
objektumokra is hozzáadod a függvényt.Íme egy példa a helyes megközelítésre:
javascript
Copy codeNumber.prototype.xAlert = String.prototype.xAlert = function() {
console.log("xAlert: " + this); };
const number = 10;
number.xAlert(); // Kiírja: "xAlert: 10"
const string = "Hello";
string.xAlert(); // Kiírja: "xAlert: Hello"
Ezzel a megközelítéssel a
xAlert
függvény mind aNumber
típusra, mind aString
típusra alkalmazható lesz. -
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9949 üzenetére
nekem 0.004973... a szamologepen is.
valamit elszamolsz a szamologepen.
ird be hogy 0.000000123 (kobgyok) -
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9947 üzenetére
Nekem elmeletileg sem erdekes (hacsak nem tortenelmi szempontbol nezzuk). A kihivas igazabol csak ott van, hogy a korlatozott ertek-hosszusagu es karakter-korlatozott attributumokba nehez bonyolult logikat onelinerekben megirni, de ennek sok ertelme nem nagyon van...
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #9943 üzenetére
És ez mitől lenne jó neked, vagy bárki másnak? Mindenki inkább azon dolgozik, hogy a HTML, CSS, JavaScript minél jobban elkülönüljön egymástól és egy jól elszeparált script tag között legyen (de még inkább egy külön fájlban), nem azon, hogy a sok kis JavaScript kód a HTML közé legyen "begyömszkölve"
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9940 üzenetére
Van: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/JavaScript
A W3schools-t nem mondanam referencianak - alap oktato anyagnak megfelel, es sokkal jobb, mint evekkel ezelott, de alap dolgokon kivul mas nincs nagyon benne...
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9936 üzenetére
vagy egyszerubben:
Object.assign(nycs,itera);
Object.assign(IOput,itera); -
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9936 üzenetére
Ezt hol lattad (alahuzott)???
IOput= {
Termi:nycs,
aTermi:{
makro:nycs,
editer:nycs,
compu:nycs,
"":nycs
},
"":nycs
}ha minden jol megy, akkor a kovetkezovel megoldhato (viszont plusz ellenorzes nelkul felulcsapja a mar letezo property-t):
function propagate(src, dest) {
for (var propName in src){
if (src.hasOwnProperty(propName)){
dest[propName] = src[propName]
}
}
} -
disy68
aktív tag
válasz
hiperFizikus #9934 üzenetére
"Lehet, de mit tehetnék ?"
ahelyett, hogy megpróbálnád feltalálni a spanyol viaszt szarul, inkább tanuld meg a nyelvet és nézz utána az ajánlásoknak és engedd el a saját hülyeségeidet (többen is felhívták rá a figyelmedet többször is, láthatóan hiába, sanszosan ennek is ugyanannyi foganatja lesz)
pl. code styling (különös figyelemmel arra, hogyan nevezel el dolgokat)
ismerd meg az "újabb" feature-öket
illetve ismerd meg hogyan működik a nyelv jobban és pár design pattern-t a tipikus problémák tipikus kezelésére -
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9930 üzenetére
egy 437 oldalas function mar tobb, mint programozastechnikai hiba...
Szerintem ez kell neked btw...
try {}
catch {}
finally {
// ez akkor is lefut, ha beleugrott a catch-be barhonnan a try-bol
} -
válasz
Az idDiv1.innerText += "valami5" utan tudsz dobni sajat hibat (vagy ugyanazt ujra). De persze minden kovetkezo try-catch-ben meg kell nezned, hogy az adott hibat ott akarod-e kezelni vagy tovabb akarod-e dobni.
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
+ jobban rávilágítva a problémámra :
try{
try{
try{
// az a bajom, hogy az itteni hiba a kiíratásnál végig terjed felfelé, ami csúnya
} catch(err){
// kiíró3
};
} catch(err){
// kiíró2
};
} catch(err){
// kiíró1
};
Persze mindegyik
trz{}
különfunction
-ban van, csak itt össze vanak írva . -
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9918 üzenetére
Kis olvasnivalo: [link]
-
Bzozoo
tag
válasz
Javascriptben is használhatod a break-et. Csak beleteszel a ciklusba egy if feltételt, ami egy boolean változót figyel. Ha a bool-t a ciklus alatt true-ra állítod, akkor belefut a feltételbe, amiben benne van a break és megáll a ciklus
for (let i = 0; i < 10000000; i++) {
if (valamiFeltétel) {
break; // A ciklus megszakítása
}
// A ciklus műveletei
}
-
martonx
veterán
válasz
gombnyomást javascripttel is tudsz figyelni.
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #9916 üzenetére
Kár volt fáradnod. Bevallom, az én tudásom itt már végetér 😂
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #9914 üzenetére
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #9911 üzenetére
Nekem magas ez a hiperfizika 😂
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9911 üzenetére
igen, működik a break context by label
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #9908 üzenetére
Bámulatos egy link 😂
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9908 üzenetére
Örülünk, hogy elkezdted használni a keresőt.
-
nevemfel
senior tag
válasz
hiperFizikus #9898 üzenetére
Vagyis csak azt hívhatod meg ami előtte már deklarálva van !
Kivéve a var és function deklarációkat.
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9891 üzenetére
Erre valo a debugger - hogy kordaban tartsd a bokrot (es a valtozokat).
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9888 üzenetére
Kezded már kapizsgálni, miért erőltetem az olvasható kód írást?
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9888 üzenetére
Hat igen - az implicit konverzio (illetve az implicit feltetel) nem nagy segitseg a hibak megtalalasanal.
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9882 üzenetére
Es mi volt vegul a hiba (hogy tanuljunk belole)?
Egy pontosvesszo maradt el, vagy egy bezaro zarojellel volt tobb/kevesebb? -
válasz
hiperFizikus #9885 üzenetére
Beszélgess a ChatGPT-vel. Legalább nem fogsz unatkozni és azonnal válaszol. Elvileg sosem fáj a feje...
-
Bzozoo
tag
válasz
Az egyik 8-ast fordítva írtad 😃
-
martonx
veterán
válasz
Sajnos nem tudunk jobb linket, bármit is jelentsen a link a te szóhasználatodban.
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9865 üzenetére
pl npmjs.com, de githubon is lehet JS-only kodtarat csinalni.
-
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9860 üzenetére
ez egy sima szamlalo (Counter), megosztasra meg ott a github. Csinalsz egy acountot, es az osszes publikus kododat meg tudod osztani. Mivel van egy csomo bot ami az osszes github repot lementi, igy akar ezek az agymenesek is beszivaroghatnak valami nagyobb kodbazisba (foleg, a valami feleszu AI rakja ossze a kodot).
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9860 üzenetére
Ezeket mi magunk írjuk ilyenkor.
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #9853 üzenetére
Hogy milyen alprogram minta?
-
válasz
hiperFizikus #9855 üzenetére
Az a probléma, hogy asyncnál semmilyen változós megoldás nem lesz jó, mert előbb értékelődik ki a végén, mint ahogy az értékadás megtörténik.
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9839 üzenetére
Igen.
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9837 üzenetére
Nem kellenek az átlinkelések sem, köszönjük.
-
válasz
hiperFizikus #9834 üzenetére
Pont úgy lehet, ahogy leírtad.
Te ki szoktad próbálni, mielőtt leírod kérdésként az elméleted? -
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9825 üzenetére
Szerintem ennek a valasznak az eg vilagon semmi ertelme nincs.
A kodsorok szama semmilyen indikativ erovel nem bir.És a szgépen helyesen lefutó kód menyisége minősíti a programozót !
Szerintem a szgepen helyesen lefuto kod minosege minositi a programozot... -
sztanozs
veterán
válasz
hiperFizikus #9821 üzenetére
Mondjuk meg igy evek multan sem ertem miert "oldal"-ban adod meg a kodhossz-t, mintha lenne annak barmi ertelme, hany oldal leporellora nyomtatod ki (remelem tenyleg nem nyomtatod ki)...
Altalaban kodsorra (vagy ritkabban karakterszamra) szoktak szamolni - de csak akkor, ha szamlazas szempontjabol erdekes (pl code review eseten). Egyebkent meg senkit nem erdekel, mekkora a kod. -
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9821 üzenetére
Nem várunk itt semmire. Legközelebb ha Javascripttel kapcsolatban van kérdésed akkor tedd fel, a saját hobbidnak pedig ott van a dedikált fórum.
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9817 üzenetére
Oksa, akkor saját topikjában vitázz róla. Ha Javascripttel kapcsolatban van kérdésed az ide tartozik. Más nem nagyon.
-
válasz
hiperFizikus #9812 üzenetére
Meg miért nem éred be a könnyen hozzáférhető karakterekkel? Nincs már így is eléggé elbonyolítva mindened?
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9812 üzenetére
Sorry, de ez hogy jön a Javascripthez? A témád már szerintem nem ide tartozik.
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9807 üzenetére
A VSCode egy IDE.
-
válasz
hiperFizikus #9804 üzenetére
Nem. Fejlesztői környezet az az interfész, amiben megírhatod a programjaidat. Ez lehet egy jegyzettömb is, de lehet az általad belinkelt VSCode is.
Az API jelentése is ez. De az API nem egyenlő egy programozási nyelvvel.
-
válasz
hiperFizikus #9803 üzenetére
...a lolita kódban írt programodat pedig akár pénzért is árulhatod...
Mert minden mást csak crypto-valutáért vagy két kecskéért?
...már azért is, mert a Lolita programnyelv csak egy váz, amire te olyan és úgy rakod az alprogramjaidat, ahogyan csak akarod...
Mint minden feljesztőkörnyezet?
-
válasz
hiperFizikus #9798 üzenetére
Azt azért tudod ugye, hogy a belinkelt programozási nyelv az valójában nem egy programozási nyelv? Az csak egy ingyenes fejlesztő környezet…
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9800 üzenetére
Az baj, mert én már az idei nagy céges projektet abban kezdtem el felépíteni. Lesz breaking change? Backward compatibility?
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9796 üzenetére
Melyik drága kereskedelmi programnyelvre gondolunk itt?
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9794 üzenetére
És te hogy mész szembe az elittel?
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9790 üzenetére
Ezt kifejtenéd?
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9787 üzenetére
Mint például?
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9784 üzenetére
Szerintem kevered az elitet és a normalitást. Te nem az elittel mész szembe, hanem a józan ésszel. Ettől függetlenül jópofa, amit művelsz.
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9784 üzenetére
Kik az elit?
-
Zedz
addikt
válasz
hiperFizikus #9782 üzenetére
Nem hittem volna, hogy valaha is saját Terry A. Davisünk lesz.
A sínektől azért maradj távol kérlek!
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9768 üzenetére
lásd #1
, sikerült, kész van az új programnyelvem
, web-böngészőben fut, JavaScript alapon
-
nevemfel
senior tag
válasz
hiperFizikus #9773 üzenetére
...de mivel nektek lesz, ezért járuljatok evvel hozzá a teszteléséhez !
Önzetlenséged lehengerlő!
-
Lokids
addikt
válasz
hiperFizikus #9773 üzenetére
Ja nem. nem szóltam....
-
Bzozoo
tag
válasz
hiperFizikus #9778 üzenetére
Akár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- 3D nyomtatás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Synology NAS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest