- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
hiperFizikus #10071 üzenetére
Ne haragudj, de ez a weboldal emberiség ellenes bűntett....így a tartalomig el sem jutottam.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Bzozoo #10037 üzenetére
Most jutott odáig, hogy kiprobáljam, kipublikáltam a website-ot és a backendet, de a backendre az istennek se megy, nem értem miért, a website az oké. Lehet nem szereti az azure-os címet, vagy nem tudom, még izzadok rajta...lehet a docker alól a hívás más címen látszik kívülről?
-
Ispy
nagyúr
válasz
lanszelot #10031 üzenetére
Az api oké, az megy, lekérem a távolságot és visszakapom a koordinátákat. De a megjelenítéshez az sdk kér api keyt, amit így ki lehet hekkelni a frontendből, ami nem túl egészséges. Ez egy kész fejlesztés, már vagy 2 éve csináltam, használják is, igaz eddig csak .net webviewban volt megjelenítve, szóval nem igazán gond ott, mert sem a sourcehoz, sem a linkhez nem fér hozzá senki. De ha webes megoldást szeretnék ott ez egy security risk. És nem tudom mi erre az ipari szabvány megoldás.
Itt egy példa, ha megnézed a sourcet.
-
Ispy
nagyúr
Valaki el tudna igazítani...
Van egy térkép api, amit megcsináltam, jól is megy. A frontendbe egy js sdk-t kell használni, ami magát a térképet megjeleníti. Viszont az inicializálás során meg kell adni az api keyt, amivel nekem gondjaim vannak, hiszen az így rohadtul nem secret, hogy ki lehet olvasni.
Mi ilyen esetben a megoldás? Hogyan tudom úgy megadni az api keyt, hogy az ne legyen látható? Hiszen ezt az egészet nem tudom backenden kezelni, mert ez a frontendhez kell.
Az api dokban egyébként a minta kódokban simán megadja a keyt, azt kész, ami elég fura. Vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged