- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Szia!
Hagy kérdezzek valamit a console.log-al kapcsolatban!
Én most kezdem a JS-t tanulni. Mindenhol ezt a console.log-ot használják debuggoláshoz, de nekem valamiért nem működik rendesen.
Van egy kb üres HTML, ami meghívja a JS-t. Abban van egy db tömb, aminek egyik elemét akarnám kiiratni console.log-al, de azt írja, hogy "undefined". Látja az objektumot, mert ha csak az objektum nevet írom be a konzolba, akkor mutatja, hogy mik vannak benne. Viszont így utasításként se a konzolban, se a JS-ből nem csinál semmit. firefoxban futtatom. Hot reloadot felraktam, meg leszedtem egy Node.js-t a feladatokhoz, ami némi hibaüzenetekkel, de felment (windózra).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- YouTube
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Modellvasút topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest