Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JulesTS
addikt
válasz
VincentVG #3057 üzenetére
Nekem DD1-el lett hasonló diver/app/firmware frissítés után, Raceroom-ban 3 egymás utáni versenyen a második után álló helyzetben ilyen "recegősen" lehetett tekerni a kormányt, iRacing-ban is hasonló lett. Más problémám is volt, visszaraktam a 455-ös drivert (a hozzá való firmware-rel és Fanalabbal).
-
anulu
félisten
válasz
VincentVG #2085 üzenetére
3xDP -> HDMI lenne. G-Sync nálam nem játszik, egyszerűen nem veszem észre a monitoraimon ha 144 helyett 60Hz-en mennek... Samsung 43 vagy 50" TV-kre gondoltam, ezek még értelmes árban is vannak. ill van 2 régebbi Samu TV itthon, teljesen jól mennek.
Boosted-éket persze, hogy ismerem, valami $100k volt a cucca.
3x1440p-ben az esetek túlnyomó többségében a CPU és a GPU is pihen (~20%/60-70%), úgyhogy egy másodpercig nem aggódom, hogy a gép bírná-e. amiatt inkább, hogy amikor visszaállok az asztali setupra, akkor az nV Surroundot újra be kéne lőni, bár ha eljutnék odáig, lehet elviselném ezt a pár kattintást
-
válasz
VincentVG #2067 üzenetére
"ott az a szep amikor 10+ masodperccel kenyelmesen vezetsz es a lekorozesnel loknek ki "
Olyan jó 2000-2500 iRatinget veszítettem már el úgy, hogy lekörözött baszott ki, olyan is volt már sokszor ,hogy vezető helyről a régi ESS-benMost kivagyok ebből égve, egyszerűen túl sok, akkor a tetejében ez az eső valami iszonyat, IMSA első hete suzukában olyan égszakadás van beállítva ,hogy lehetetlen végigmenni, egyszerűen túlvan tolva, ilyen körülmények között minden verseny piros zászló...
-
válasz
VincentVG #2043 üzenetére
Én is végigjártam azt az utat, kezdve a GT1 és a Forza 1-el, F1 2010 stb, amúgy én is úgy vagyok már vele, hogy mindig a végéből rajtolok, egyrészt kissebb az esélye, hogy széttörnek másrészt amikor majdnem 3000 iRatingen voltam akkor mindig topsplitbe rakott be és sokkal agresszívabbak voltak ott az emberek, egy pozícióért simán kirakott a pályáról, alacsonyabb eloban meg szépen végig megyek rajtuk, megtartom az SR-em az iRating meg nem érdekel.
"mas. VR tema."
Szerintem meg rendelj egyet a holland Unboundtól, ott jó áron van, kipróbálod otthon és van 14 napod eldönteni ,hogy megtartod-e, ha nem kell vissza küldöd és vissza kapod a pénzt. -
-
-Mike-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest