Új hozzászólás Aktív témák
-
Tama03
csendes tag
válasz
Bling95 #4826 üzenetére
Úgy próbáltam DFUba tenni ahogy az elején írtátok, + szó volt arról ezt a gép jelzi a szokásos lecsatlakoztatás hanggal, meg hogy talált is vmit. Na nálam meg vannak ezek a hangok, de nem látom sem az iTunesban, sem mondjuk a sajátgépben usb eszközként (pedig úgy tudok, hogy kéne).
A másik módon (itouch.hu) pedig még hangjelzés sincs, de ugyan úgy eltűnik, nem látom. Ezekután a "élesztés": addig nyomom vmelyik gombot, amíg nem látszik az apple, utánna már látja az iTunes.
Szóval fogalmam sincs hogyan kéne DFUba tenni, már legalább 10szer próbáltam, de mindig ez van. -
Tama03
csendes tag
Sziasztok!
Megint segítség kellene...
DFU módba kéne raknom a touchot. Kétféle képpen próbáltam: 1. az itouch.hu-s, 2. és amit itt leírtatok. A 2. talán több kilátást ad, de még avval sem megy, a hangok megvannak, de a windows és az itunes sem látja a touchot. Utána tégla, kb 1-2 perc alatt tudok belőle vmit kihozni, hogy újra működjön.remélem tudtok segíteni
-
Tama03
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy touchot, és szeretném otthon is wifivel használni. Az lenne a kérdésem, hogy mi kell ehhez, wifi router?
Igazából tök hüle vagyok ehhez, szóval még azt sem tudom h hogy rakjam össze: két gép van a lakásban, ezért van egy router elosztásra, de nem wifis, ezt cseréljem le wifisre?a választ előre is köszi
-
Tama03
csendes tag
Sziasztok lenne egy fontos kérdésem. A garanciához elég a serial kód? vagy kell hozzá blokk is? Elkezdtem az elejétől olvasnia fórumot, de nem találkoztam ilyennel. Légyszi segítsetek, mert akarok egyet venni!
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest