Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- One mobilszolgáltatások
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
válasz
icecave
üzenetére
icecave: Sony-ból milyen kategóriát választottál, X széria? Mert arról speciel tudom, hogy a legjobb. A 30K-s kategóriában melyik típus lehet még számomra jó alternatíva? (4-8GB tárhely, viszonylag hosszú lejátszási idő egy feltöltéssel, kompakt (ipod nano) méret, jó kezelhetőség amik számítanak nekem).
Gordiann: Ez a cover library tényleg hatalmas fless egyébként, egy nano 3G volt nálam nemrég de sajnos nem tudtam a covereket megjelenítetni az ipodon (ezt egyébként hogy kell? mert hiába tartalmazta a mappa a cover filet, nem érzékelte a nano
). És téged pl. nem fáraszt, fáj tőle a fejed stb. a jó fülessel a nano? Mert egy agybadugóst mindenképpen tervezek (ha nem rögtön a lejátszó vételével együtt) de nézelődök már. A Panasonic RP-HJE300 és AKG K330 jött még szóba.Olyat olvastam még, hogy az ipodok nagyon érzékenyek a rossz minőségű tömörítésekre, rögtön érezni ha egy számnak gyenge a kódolása. Milyen kbps-be dolgoztok általában? A nano 3G egyébként tényleg átlagos volt (még egy Logitech fülhallgatóval is), de nem tudom, hogy mennyivel jobb a hangchip az 5G-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 256GB Midnight Független A2628 92% Akku
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- HP LaserJet Pro 400 M425dn
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). És téged pl. nem fáraszt, fáj tőle a fejed stb. a jó fülessel a nano? Mert egy agybadugóst mindenképpen tervezek (ha nem rögtön a lejátszó vételével együtt) de nézelődök már. A Panasonic RP-HJE300 és AKG K330 jött még szóba.