Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
válasz
icecave
üzenetére
icecave: Sony-ból milyen kategóriát választottál, X széria? Mert arról speciel tudom, hogy a legjobb. A 30K-s kategóriában melyik típus lehet még számomra jó alternatíva? (4-8GB tárhely, viszonylag hosszú lejátszási idő egy feltöltéssel, kompakt (ipod nano) méret, jó kezelhetőség amik számítanak nekem).
Gordiann: Ez a cover library tényleg hatalmas fless egyébként, egy nano 3G volt nálam nemrég de sajnos nem tudtam a covereket megjelenítetni az ipodon (ezt egyébként hogy kell? mert hiába tartalmazta a mappa a cover filet, nem érzékelte a nano
). És téged pl. nem fáraszt, fáj tőle a fejed stb. a jó fülessel a nano? Mert egy agybadugóst mindenképpen tervezek (ha nem rögtön a lejátszó vételével együtt) de nézelődök már. A Panasonic RP-HJE300 és AKG K330 jött még szóba.Olyat olvastam még, hogy az ipodok nagyon érzékenyek a rossz minőségű tömörítésekre, rögtön érezni ha egy számnak gyenge a kódolása. Milyen kbps-be dolgoztok általában? A nano 3G egyébként tényleg átlagos volt (még egy Logitech fülhallgatóval is), de nem tudom, hogy mennyivel jobb a hangchip az 5G-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- További aktív témák...
- Sapphire ATI Radeon HD 3850 AGP
- iPhone 17 Pro max 512GB gyári független Silver hibátlan 2028.09.19 gyártói jótállás
- Surface Go 3 10.5" FHD IPS érintő i3-10100Y 8GB 128GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4 alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RX6700XT 12GB!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). És téged pl. nem fáraszt, fáj tőle a fejed stb. a jó fülessel a nano? Mert egy agybadugóst mindenképpen tervezek (ha nem rögtön a lejátszó vételével együtt) de nézelődök már. A Panasonic RP-HJE300 és AKG K330 jött még szóba.