Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Cover-ek: én a fileokba írom bele őket. Mindegyik mérete így kb. 100 kbyte-al (amekkora a cover) növekszik, de megéri.
Fejfájásról szó sincs természetesen.
Csak annyi, hogy a D2-vel jobban "simogattak" a hangok, éreztem, ahogy a húrok rezdülnek. Ipod-nál simán csak hallom.
Ez így most durván hangzik, de a gyakorlatban olyan dolog, hogy ha nem tudod, hogy van ilyen, akkor nem is igényled. Tehát ha nem hallgatom a D2-t, akkor abszolút gyönyörűen szól az ipod is. Meg persze D2-ben van mindenféle bass kiemelő meg mindenféle "technológia", ipodnál az EQ a max beállíthatóság. Mellesleg érdekesség, hogy a D2-nél ha a legszebben szólóra, legkellemesebb hangúra állítottam be a gépet, kb. 3 perc múlva észrevettem, hogy szétmeg a fejem. Valahogy belekever olyan hangokat, amitől szépen hangzik, de nem bírom...nemtudom miért...A kbps-ről nem hallottam még, lehet benne vmi, de 192kbps alatt kb 2 albumom van, a többi 192 és fölötte. Leginkább 320-asok. Tapasztalat szerint 192 től felfelé teljesen hallgatható. 128-as, 160-as már sistereg azért, de bármilyen lejátszóval így van.
-
válasz
jorden06
üzenetére
Nem, egy Sony NWZ-S544B mellett döntöttem. [link]
Egyedi EQ, külön 3 szintben bassuskiemelés. Ez hiányzott az ipodból, itt van.
Szigorúan cx500as fülessel. Gyárit kis sem bontottam.
Cover: itunesban bele kell égetni a cover-t (jobb klikk-get info és ott berakni a képet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak annyi, hogy a D2-vel jobban "simogattak" a hangok, éreztem, ahogy a húrok rezdülnek. Ipod-nál simán csak hallom.