- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
neumanki
üzenetére
Tetszik, úgy ahogy van.

Na, ha rajtam múlna akkor nem kellene bele a game funkció. Emiatt lehetnének kisebb gombok, és nagyobb képernyő. Kinézhetne úgy, mint az AV400, csak arányaiban kisebb lenne. Ne kellene hozzá egy plusz átalakító csati (amúgy adnak hozzá), a line-in, vagy a TV-out használatához, inkább lenne helyette több 3,5-ös, vagy 2,5-ös jack aljzatok, szépen sorban.
Tudhatna videófelvételt, mint az AV400.
Majdnem AV400-at vettem, csak túl nagynak találtam a mindennapi használathoz. Akkor még nem is volt árban sokkal drágább (kb. +15-20e)
Lehetne benne nagyobb vincsi. Egyébként szándékozom kicserélni a vincsit (majd) egy MK4007GAL-ra, ami fizikai méretben ugyanakkora (5mm vastag), viszont 40GB-os.
Jelenleg ez a legnagyobb, ebben a méretben.
Csak wavban tud, mp3-at nem. wav-ból viszont tud normált (PCM), és tömörítettet (ADPCM). Nem igazán ismerem ez utóbbit, ha jól tudom valamiféle tömörítést jelent.
Felvételnél lehet állítani a wav típusát, (PCM / ADPCM), a bitrátáját (16 / 22 / 24 / 32 / 44,1 / 48 kHz), és azt, hogy miről veszel fel (mic. / line-in)
Ha a felvétel mic-ről megy, akkor nem lehet állítani a jelszintet, gondolom az AGC állítgatja, ha viszont line-in, akkor lehet állítani, akár felvétel közben is!
És látod, hogy mit csinálsz, mert van két kivezérlésmérő ''LED''-sor ami méri a jelet. Mintha egy magnódeck lenne, retro-feeling.
Ha gondolod, csinálhatok egy próbafelvételt, akár a saját rádiójáról, majd betömörítem, és felteszem valahova.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sony Xperia 1 V - 12GB/256GB Fekete - GYÁRI FÜGGETLEN - 10 HÓ GARI
- Apple Watch Ultra 2 100% akku, full dobozos
- OnePlus 15 - 16GB/512GB Infinite Black - GYÁRI FÜGGETLEN - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉKOK
- Lenovo ThinkCentre M720s - i5 8400, 16GB RAM, 250GB SSD, Windows matricával eladó
- Razer Blackwidow v4 mechanikus billentyűzet eladó!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest