Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tangerine

senior tag

válasz neumanki #108 üzenetére

Bocsi, csak most vettem észre, hogy kérdésed van.

Hát sok mindent csak szubjektíven lehet jellemezni.
    Hangerő: 4-es, a régi Sony discman-emhez (az az etalon ) képest halkabb, de eléggé hangos így is. A gyári fülesét elcsesztem, de vettem hozzá egy Koss plugot, és egy PX 200-at. A Koss hangosabb, mint a gyári, fe tudtam annyira hangosítani, hogy viszkett a dobhártyám. Tudom, hülye kifejezés, de aki ismeri, tudja, hogy miről beszélek.
    A PX 200-assal halkabb, mint a gyári, viszont (szerintem) szebb a hangja, mint a Koss-nak.

Hangminőség: 5-ös

Szoftver: 5-ös leginkább a 3.11-es windowsra emlékeztet a stílusa, és a kezelése. Nekem tetszik.

akku: 3/4, lehetne a gmini egy kicsit vastagabb, és egy kicsit nagyobb akkuval
    mp3 esetén 10 órát bírja, film esetén 5-ötöt. Kb. az ipod is ennyit bír, ha jól tudom. Még sosem teszteltem, hogy ténylegesen mennyi. Általános használatra elég, de most, hogy megyek síelni, reggeltől estig a buszon fogok ülni. Ezt biztos nem bírja ki, főleg mert valószínűleg filmeket fogok nézni (mp3-al lehet, hogy kibírná így kénytelen voltam egy külső akkupackot csinálni, amiben viszont akárhányszo cserélgethetem is az akkukat. Na majd meglátjuk.

FM rádió nincs benne, nekem nem is hiányzik, de a játék sem hiányzik, ami benne van.
    Mivel távirányítót vettem hozzá, így kaptam rádiót is, de csak kipróbáltam, nem használom. Állítólag gyengébb, mint az iriver ihp beépített rádiója, azaz nem fogja a gyenge adókat olyan jól, mint az iriver.
    Nekem csak a távirányító kellett, azért vettem.
    Azt be kell valljam, hogy a távirányítón keresztül hallgatva, behallatszik néha az LCD zaja, mikor világít a háttérvilágítás (nyomkodás után hamar lekapcsol), és/vagy mikor scrollozza a számcímet az LCD (minden új track kezdetekor)
    Úgy láttam ez más típusoknál (pl. iriver) is előfordul.

Mo-n nem tudom, hogy lehet-e kapni, én még nem látta sehol, a kereső is csak Gmini 220-at dobott ki, amit pécsen lehet(ne) venni, drágábban, mint a 400-ast :DDD
    Ha lehetne kapni, akkor tuti, hogy 30-40%-kal drágább lenne, mint ha a netről venné az ember. Én a nomaticától vettem. Teljesen korrekt cég, le a kalappal.

Új hozzászólás Aktív témák