- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
OliApa
aktív tag
válasz
Onderon #19159 üzenetére
Érdekes probléma áll fenn. Az asszonykám 3G-s telóján működik a TV24-es Sanoma progi, az én 3GS-emen meg azt írja ki, hogy: Az adatok nem elérhetők, kérjük ellenőrizni az internetkapcsolatot és a beállításokat. Természetesen van internet, és ha a csatornalistákra klikkelek, mutatja az aktuális nap programjait, és minden más működik a programon belül. A Google App alkalmazásból is eltűnt a Latitude progi, a 3G-s telefonon továbbra is fent van. Pár napja még minden működött. Persze többször újra telepítettem mindkét programot, ki-bekapcs a telefon és mégsem... Érthetetlen.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Onderon #18938 üzenetére
Én nem csak a hívásértesítésről beszélek, hanem arról hogy ismerőseim számtalanszor beszámoltak arról, hogy nem vagyok elérhető, holott egésznap full térerő van és nálam van a teló, sőt már én is töbször rajtakaptam, másik telomról rácsörögtem az iphonera, és előfizető nem kapcsolható duma fogadott, ez mi ha nem a készülék hibája, a visszhangról már nem is beszélve szóval a teló GSM részén még van mit csiszolni.
-
manchester85
veterán
válasz
Onderon #18751 üzenetére
Jah, jogos!
Beszélgetések hangminősége, normál módon, tehát nem kihangosítva.
Egyébként fejhallgatón a zenehallgatás hangminősége remek, bár nem azon szoktam zenét hallgatni, viszont se a headset-es hangminőség, se a normál nem jó telefonáláskor. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a headset-es (gyári) kifejezetten szar, de itt is a telefonálás hangminőségére gondolok. Egy kicsit erőteljesebb hang után recseg-ropog. Kihangosítva nem nagyon szoktam használni.
-
spedyboy
senior tag
válasz
Onderon #17816 üzenetére
igazad is van és nem is!
szerinted mire való a szakmai fórum ha nem erre?
ha valakinek kérdése van az itt felteheti!
én ugy gondolom hogy azért van a fórum hogy segítsünk egymásnak.
én legalábbis igy gondolom és igy teszek immáron több mint 2 éve...nem hiszem hogy valaki sík hülye csak azért mert 1.re nem tudja hackelni,moddolni,cuccokat tennirá (okosan)
csak elég anyi hogy most váltott iphone ra mert eddig symbiant v winmot használt v egészen más kategoriáju telefonja volt.lehet hogy te nagyon kened vágod és zavarnak a demagóg kérdések
de akkor istenem ne válaszolj rá ne reagálj rá ne tégy semmit.persze ha valaki olyat kérdez ami már 1000x levolt tárgyalva akkor jogos a felháborodás.
bocs az OFF ért...
Quick Office ra valaki??
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest