- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Aktív témák
-
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
<NewL> #22867 üzenetére
mondasz egy jobbat légyszíves???
mert nekem kell skype meg msn meg google talk, sokban nincs benne a skype és nem akarok ezért külön progit,
sok msn progiban pl nem lehet küldeni úgy üzenetet ha a másik fél nincs fent, vagy nem lehet sokban látni az avatarokat..
ez volt a legjobb fizetősből sincs jobb -
-
bmwk1200s
őstag
válasz
<NewL> #22699 üzenetére
Addig meg van, hogy hátteret rakok be az ikonok alá BossPaperrel, de tudod én olyat szeretnék, mint az androidon van, hogyha balra lapozol a homescreenről akkor balra megy egy kicsit a háttér, ha jobbra lapozol, akkor kicsit jobbra mozdul el, és más részeket látsz így a háttérből...
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
<NewL> #22407 üzenetére
na, ez a script már jobban tetszik, köszi!
intelliscreenre azért puffogok, mert ugye 10 dollár, nem fog földhözvágni, de egyrészt menjenek a fenébe, másrészt azt is tuti tippnek kaptam itt (nyilván nem az a hibás, aki ajánlotta, nem erről van szó).
bosspaperrel kirakott wallpaper, egy darab, átmenetek nélkül, okozhat esetleg ilyen performancia-degradációt?
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
<NewL> #22291 üzenetére
vannak iphonera azok a rápattinthatós hátlapok pl ez[link] ha egy ilyet felrakok rá akkor attól még belefér a dokkolóba vagy abba akarnám rakni akkor mindig lekéne venni a ráptattinthatós hátlapot?
ja és 2g-n is lehet filmet nézni?
egy jobb fülessel adja rendesen a mélyet?
a wifi milyen benne könnyen talál hálózatot, van youtube wifin keresztül? -
Quaresma
aktív tag
válasz
<NewL> #22177 üzenetére
Nagyon jó játék...ez már lassan tényleg megüti egy-egy komolyabb PC játék szintjét
NFS-el szemben a GT az már nem arcade sokkal inkább szimulátor játéknak tűnik most pár kör után..Az irányítása kissé nehézkes ( kipörgés,kormányzás,stb..)
3G-n játszom vele ,de én ennél a játéknál érzem először azt ,hogy ez alá már 3GS készülék az optimálisabbminden esetre én is csak ajánlani tudom ..
-
spedyboy
senior tag
-
BloodyEddie
őstag
válasz
<NewL> #21152 üzenetére
1. Viszont technológiailag és teljesítményben nincs sok különbség.
2. Mi máshoz hasonlítsam? Az összes eddigi telómnál sokkal jobb
Az ájfon vezet eddig, kb fél évet használtam, kíváncsi vagyok a Hero is kibírná-e addig. Mondjuk mindegy h kibírná-e, muszáj lesz eladnom mert nincs mellette pénzem
Linkeld plz a vidit!
-
BloodyEddie
őstag
válasz
<NewL> #21117 üzenetére
Eddig (no offense, de) jobban tetszik mint ájfon
Rengeteg lehetőség van benne, és még csak az 1.5öt láttam... első telóm, aminek nem tudom fejből a menürendszerét 1 óra használat után
Amúgy ezt is eladom, de egyáltalán nem sürgős, ezt csak szép lassan fogom lecserélni
(#21114) INMOTEP: köszi
-
válasz
<NewL> #20788 üzenetére
Volt nekem is winmo-s cuccom, elegem is lett belőle hamar (eten x500). Mint mondta Karma, most már biztos jobb, mert legalább a sebesség teljesen oké a HD2-n ugye...
rimmelt? Ez milyen szó? rímelt!!! Csak hogy kötekedjek
Enjoy: Próbáld ki, nekem tényleg ment, és frissített is szépen (voda, 3G)
-
-
-
válasz
<NewL> #20718 üzenetére
"hiány lesz belőle,késve is ér majd hazánkba meg hiány is lesz."
Részemről okés lenne a fekete hátlap, az is lehet alu,csak festett...
Olyan semmiképp sem legyen, mint az ipod-ok hátulja, mert egy nagyobb galambot elengedsz, és már meg is karcolódik...
Egyébként millió és millió koncept kering a hálón, milyen lesz az új iphone, ezek felét már a 3GS előtt is elsütötték... -
Torry
addikt
válasz
<NewL> #20484 üzenetére
Én már játszottam vele kb 1 órát, és az irányítás nem minusz hanem éppenhogy plusztízezer.
Sokkal jobban irányítható mint azok a tré döntögetve írányítós szarok. És sávra beáll, ha egyszer megnyomod az iránygombokat. Attól hogy a videóban lévő csávó eléggé béna, nem tehet a játék. -
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
<NewL> #20496 üzenetére
Nem törli mert látszik a downloads fülön. Az eredeti verzió van fent nem az ami az i-phone.ws-en van.
Igazából telepiteni szeretnék egy appot de nincs itt itunes-om és nem szeretném a többit törölni az iphoneomról.
Gondoltam bemásolom oda az appot ahol a többi van és installuson keresztül telepitem.... -
Kis Joe
senior tag
válasz
<NewL> #20484 üzenetére
azért ez marha jó, hogy némely program nem jó a korábbi készülékeken....
Egy olyan kérdés:
Red alert-et akarom felrakni teljes verzióban. Meg is van és természetesen csak JB-s telóra jó. Az is meg van. Azt írja csak simán iTunes-ba berakom és sync
Na ennek ellenére valamiért nem rakja fel. Mit, hogyan, miként? THX -
kispéé
senior tag
válasz
<NewL> #20351 üzenetére
Igen erre már én is gondoltam, hogy kéne egy hely tele mp4-es movie-kal.
Próbáltátok már az xyflash nevű programot, viszi a divx-et is, kipróbáltam lejátsza de az srt feliratot nem teszi bele, pedig már feliratozást is támogat a progi, gondoltam megveszem, 10 dodó lenne, azazért kicsit sok egy videolejátszóért, ami még nem is olyan fullos, mint pl. winmo-n a tcpmp... -
Torry
addikt
válasz
<NewL> #20351 üzenetére
Videós témát támogatom, mondjuk ha megcsinálják a nemhivatalos flash támogatást(már folyamatban) akkor feleslegessé válhat: E miatt.
JB nélküli telefonokat nem vettem figyelembe, szóval jó ötlet, jogilag sincs gond vele, mivel nézheted, csak nem "sugározhatod" másnak.Enjoy: Viszont akkor is leginkább az előfizetéssel együtt árult phone-ok között lenne verseny, függetlenül aligha.
-
Enjoy
addikt
válasz
<NewL> #20351 üzenetére
Ez a közgazdaságtan (azon belül mikroökönómia) alapja, nem gondolatmenet.
Amint több szolgáltatónál lesz = Nagyobb kínálat -> Alacsonyabb ár.
Nincs mit szépíteni rajta, full logika
A versenyhelyzet vevőnek jó, az eladónak meg sz*r.De ha gondolod egy Marshall-kereszten levezetem neked, s bebizonyítom az állításomat.
-
Ulkesh
őstag
válasz
<NewL> #20257 üzenetére
"ennek a weatherikonnak mi értelme van? gondolom a napi hőmérsékletet mutatja,amit utoljára frissített a weather,de azt amúgy is tudom,észlelem,nem?"
Az aktuális hőmérsékletet és időjárást mutatja, megadott időnként frissítve.
A netről tölti le az adatokat, a Weather-ből csak a várost olvassa ki (de megadható kóddal is).Ha kimegyek az utcára, akkor természetesen észlelem a helyzetet, de ott nem is nézem a mobilon a hőmérsékletet
ellenben volt már rá példa, hogy onnan tudtam, hogy havazik, hogy a mobilra ránéztem és odaballagtam az ablakhoz elhúzni a függönyt
-
Enjoy
addikt
válasz
<NewL> #20167 üzenetére
Eddigi is mindig változott az készülék formája (kivée 3G-3GS) De iPod-oknál is mindig volt változás, most sem lesz máshogy. Lesz új dokkoló, nem kell félni. Meg lesz dokkoló aljzat is Universal Dock-hoz. Csati az úgyis ugyanaz lesz.
D@niel: Akkor jó szórakozást a felrakásához.
-
Kommy
veterán
válasz
<NewL> #19780 üzenetére
Igen kér egy e-mail címet meg 1 jelszót, elvileg jön egy e-mail címre egy üzenet amiben aktiválni kell az accountot (van egy link amire rá kell kattintani). Ha ez megvan kepsz még 1 e-mailt amiben megköszönik hogy létrehoztál egy accountot és leírja a telefonszámot amin el lehet érni téged a GlobalAQ progin keresztül és a jelszavadat
-
Misi1979
őstag
válasz
<NewL> #19736 üzenetére
Annyira nincs felfújva a téma, hogy muszáj volt vennem egy hordozható iphone-töltőt, mert ugye intenzíven használom a telefont és nincs ott az a lehetőség, hogy alapból két akkuval járjak.. és hiába van táskában állandóan egy töltő, kocsiban töltő, néha egyik sem jó megoldás.. és más telefonnál az ember ilyenkor rákészül a "hátlap le és akkucsere"-műveletre, itt meg ez nem járható út. A lényeg itt az, hogy nincs meg a biztonságérzeted.
Grincs kérdését továbbfűzöm, ugye a nokia stb akkukat, ha a telefon garanciális és meghibásodnak (nagyon keveset bírnak) akkor a mobilszolgáltató bevizsgálja és általában cseréli. Iphone-nál ez hogy van? Nem hiszem, hogy minden egyes bevizsgáláshoz szétszedik a telefont.. tuti van valami apple-trükk, ami mutatja az elhasználódást
Egyébként az akkucsere nem-garanciálisan, szereléssel együtt olyan 7-8e.
-
manchester85
veterán
válasz
<NewL> #19719 üzenetére
Szerintem nem. Van valami iPhone battery replacement program, de az nem hiszem, hogy itthon elérhető. Vagy fene tudja. De az amerikai árakból kiindulva itt csak drágább lehet, és ott se olcsó.
http://www.apple.com/support/iphone/service/battery/
Úgyhogy maradnak a nemhivatalos megoldások, bár szerintem én inkább eladom, ha lejár a hűség, és veszek megint egyet majd előfizetéssel.
-
pite4
tag
válasz
<NewL> #19550 üzenetére
Van 1 régebbi nano-m , kipróbáltam fejhalgatóval, sztem nincs különbség. Vegyél inkább 1 kartokot a szifonnak, és tölcs rá valami jó kis progit. Nekem a GPS LTE MotionX van rajta, majd kerózáshoz azt fogom használi.
Tavaly kipróbáltam a futást(ipod a fülbe melegítő sportcipő, mint a "nagyok" ) De kb 200m után feladtam
Marad a bringa azt jobban szeretem
-
Birki
tag
válasz
<NewL> #19540 üzenetére
Csak a felület hasonló.
Nem régen indult a blog, de már most sok hasznos és vicces bejegyzés van. Nagyon igyekeznek az alkotók és a közösség is mostanában épülget. Több saját project-jük indult már, és van repo is. Én csípem őket.
Merem állítani, hogy egy év múlva jobb lesz mint a szifon. -
D@niel
addikt
válasz
<NewL> #19322 üzenetére
Szerintem ha beigazolódik a magyar iTunes , az annak borítékolható el , hogy az Apple nem gondolta a kezdetekkor mekkora sikere lesz az online webáruháznak . Mellesleg hogy indult az iTunes ? - 'Csak Amerikaiaknak !', ez volt a lényeg. Amugy meg mindent megtehetnek, nincs ebben semmi baj . Sőőt....
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Reklámblokkolók topikja
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest