Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bolondok napi videóban leplezte le a OnePlus a 13T-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
Ateszpapa #304932 üzenetére
Lehet itt szidni a rejoyt! De ameddig ők adták a legjobb ajánlatot az iphone 14 promra ezért adtam is el náluk probléma mentesen meg is jött a pénz és egy hét alatt eladták pedig nem bíztam benne mivel 4 is volt a készleten nekik. De nem kellett kivárnom az 1 hónapot . Nekem csak jó a véleményem róluk eddig. Remélem máskor is ilyen jók lesznek mivel itthon a kutya meg se kérdezte ,hogy esetleg engedek e az árból. 14 pro 256-os volt 94 % aksival 1 évesen patika állapotban és elvileg volt még 2 év szavatosság is rá de itthon senkit se érdekelt csak irreális 350 akart egy valaki adni...de az is inkább csak fikázott ,hogy merem 390-ért adni. Erre 385 öt kaptam érte a rejoytól.
Szerintem a Magyarosi elmondja a videóban ,hogy a Rejoy fizette a bucaresti utját . Nem tudom ennél hova kellene még jobban elmagyaráznia. Igen sokszor túl tolja a reklámokat de hát ebből él. Meg abból ,hogy mi nézzük ezek szerint ti is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, XX04, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, XX03, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest