Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
osonte #309794 üzenetére
Megoldva. Azt nem tudom mit csináltam, de addig nyomkodtam a telefont/laptopot (józan paraszti ésszel), hogy a végén nincs Google Naptáram a telefonon, az iCloud Naptárban pedig minden átkerült, a felhőbe is...
#309797 fery02: Köszi!
Leírni nem tudnám mit csináltam, de tökéletes lett az eredmény, amúgy jó bonyolult leírások vannak... Most csak iCloud Naptár fiókom van a telefonon és semmit nem vesztettem el.
-
válasz
osonte #309794 üzenetére
Szia!
Neten keresgélve az “import Google Calendar to iOS Calendar” kulcsszavakra mindenhol csak arra jutok, ahogyan pl én is használom jelenleg.
Bejelentkezve hagyom a Google fiókomat a gyári Naptárban és csak bejelölöm, hogy milyen féle eseményeket szeretnék belőle látni.
Nem érzem hátrányát amúgy, hogy nem tudom egy az egyben átmozgatni a külső naptáramat, mert így is rendesen tudok mindent látni, duplikálások nélkül.Annyit kipróbálhatsz szerintem, ha az iCloud-ban is be van kapcsolva a Naptárad szinkronizálása, hogy kijelentkezel Naptárban a Google fiókból és megnézed, hogy eltűntek-e a Google Naptáras bejegyzéseid.
Ha nem, akkor meg is van, amit szerettél volna.Szerk: Örülök, hogy sikerült magadtól összehoznod valahogyan. 🙂
Most már elültetted a dolgot bennem is és lehet holnap én is megpróbálkozom mégis ugyanezzel, annak ellenére, hogy ugye engem nem zavart dolog eddig, ahogyan van. 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest