- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
liszi70 #310651 üzenetére
Régen azt mondtam volna, hogy nincs bekapcsolva a 4G-n való telefonálás, de gondolom VoLTE ma már minden előfizetésen van. Meg a 3G hálózat már le is van kapcsolva, azt meg csak nem hiszem, hogy 2G-re váltana vissza híváskor. Mert csak ezek jutnak eszembe viszont, ha a voip hívás jó. Bár az igazán jó teszt az a facetime audio lenne.
-
törölt tag
válasz
liszi70 #310633 üzenetére
Számomra egyszerű. Hangjegyzet kijelöl, share menü save to files és kiválasztod hova mentse icloud drive, iphone saját tárhelyre, onedrive (ha be van kötve) akárhova. Azt is lehet hangjegyzet share menü, copy, aztán files appban akárhol akármi mappában paste és ott lesz a voice memo m4a fájl.
-
válasz
liszi70 #310637 üzenetére
Értem, hogy mire gondolsz. Ahogy az összefoglalóban is van, a telefon tárhelyének elérése nem olyan univerzális, mint android alatt. A hangrögzítővel felvett felvételeket nem találod meg a telefon "meghajtóján" egy "Hangfelvételek" mappában, vagy a jegyzeteket se egy mappában. Ezek az adatok az adott app saját konténerében vannak, és másik app nem is fér hozzájuk, csak ha megosztod az adott appból. A fájlok appal a telefon saját tárhelyére vagy az icloud drive-ba feltett dolgokat látod.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
liszi70 #247417 üzenetére
A live photos (élő videó) androidoban is benne van (legalábbis nekem a Samsung S10-ben és az S10e-ben is benne volt), a lényege, hogy nem képet, hanem videót csinálsz, hogy biztosan a legjobb pillanatban lődd el a képet, és utána te tudd kimerevíteni a megfeleő helyen. Te döntöd el, hogy akarod e, vagy sem. Kamerát, ha megnyitod fent van egy ilyen kis napocska szerű jel, azt lehet ki és bekapcsolni.
A HDR is szintén mindenhol ott van, nem szifon specifikus, ami HDR módban lett készítve, az kap egy kis cimkét, szintén ki lehet kapcsolni, akár ugyanott, ahol az élő fotót.Én javaslom, hogy bármi van, nézd meg itt is: iPhone felhasználói útmutató
Én is szoktam használni, ha valahol elakadok.Nekem minden fotóm látszik a telefont laptopra dugva (Win10 fájlkezelő). Azt tudom elképzelni, hogy be van kapcsolva egy tárhely optimalizálás hogyha kevés a hely, akkor a telefon töröljön adatokat, és csak a felhőben legyenek meg.
"
A Tárhely optimalizálása funkció bekapcsolása után az iCloud Fotók automatikusan kezeli a készüléken használt könyvtár méretét. Az eredeti fényképek és videók az iCloudban kapnak helyet, míg a kevesebb helyet igénylő verziójukat a készülék tárolja. A rendszer csak akkor optimalizálja a könyvtárat, amikor területre van szükség, és a legkevesebb alkalommal megtekintett fényképekkel és videókkal kezdi az optimalizálást. Szükség esetén letöltheti az eredeti fényképeket és videókat Wi-Fi-hálózaton vagy mobil adatkapcsolaton keresztül.
Ha bekapcsolja az Eredetik letöltése funkciót, az iCloud Fotók mind az iCloudban, mind a készüléken megőrzi az eredeti, teljes felbontású fényképeket és videókat.
iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken Lépjen a Beállítások > [az Ön neve] > iCloud menüpontba. Koppintson a Fotók elemre. Jelölje be a „[Készülék]-tárhely optimalizálása” elemet."Esetleg javaslom neked, hogy töltsd le a 3uTools nevű appot, és azzal másold át a fotókat, zenéket, videókat a gép és telefon között oda és vissza is.
Mindent meg fogsz tanulni, én is csak egy ideje használom intenzívebben a készülékem, de azért az androidos tudásom sem egy két nap alatt szereztem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Synology NAS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xbox Ultimate előfizetések
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest