Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz M1995 #323450 üzenetére

    Motorola G60-am van, előtte Xiaomi volt amit imádtam de meguntam, hogy még a fa***m méretére is kíváncsi. 10+ év android után a közeljövőben akarok váltani szifonra, épp a "zárt"sága miatt.
    A Chrome volt az első amit letiltottam (mivel gyári, ezért root nélkül nincs uninstall) utána jött még pár gyári app, pl. YT, PlayFilmek, stb...
    Chrome helyett Firefox, vagy Brave. A Brave elég jól blokkolja a reklámokat, a FF kiegészítőkkel bővíthető, legalábbis droidon.
    A nem gyári appok, ha netet kapnak azonnal dobálják a reklámokat - még egy szaros Color Picker is - meg a sütibeállítások teljes körű elfogadására akarnak kényszeríteni. Ha egyesével kilövöldözöd, a következő indításkor újra nyektetnek. (net nélkül érdekes módon elvannak)
    A hátad közepére sem kívánod de ha elfogadod csak, hogy hagyjon végre békén, ömlenek a kéretlen reklámok.


    "És akkor az a vicc, amióta az Apple az Androidról érkezők kedvére csinálja az iOS-t..."
    Bocs, de ez hülyeség. Az újabb droidokban olyan mértékben szanaszét vannak a beállítások, hogy mire mindent belősz kihullik a hajad! Amúgy kicsit unalmas, hogy az egységsuragú almás szemében a zöld robotosok az egyes számú közellenség kategóriába esnek.

    #323457 Stauffenberg
    Egy hülye androidos jelentkezik a hülye igényivel. MŰKÖDJÖN normálisan az a k***a telefon!!! Az ikonok pakolgatása pl. nem rossz, legalább tisztességesen elrendezhetőek a homescreen-ek, az átszínezésük... ...hááát... Nem kellene feszegetni.

    #323462 ronin79
    :C

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák