Hirdetés

GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban

Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.

Hirdetés

Új változattal bővíti a Garmin az idei év elején bemutatott Lily 2-es óráinak kínálatát. A Garmin Lily 2 Active a női csuklókra szánt óra sportosabb változata, így például megmaradt a rejtett kijelző és az ékszerhez hasonló színvilág, de kicsit nagyobb lett a fém óratok, oldalán pedig megjelent két fizikai nyomógomb. A Lily 2 Active ezüst, arany és zöld színekben érhető el, mindegyik változathoz szilikon szíj jár.


[+]

A beépített GPS-vevő GPS, GLONASS, Galileo és BeiDou hálózatokkal képes kommunikálni, valószínűleg csak egy sávon, és egyhuzamban 9 órányi működést biztosít az óra GPS módban. 38 x 38 x 11 milliméterével és 29 grammjával ez a Garmin legkisebb GPS-es órája, a tokozás alumíniumból van, a 240 x 201 pixeles monokróm kijelző felett pedig Gorilla Glass 3 edzett üveg található. A töltés a Garmin saját egyedi töltőfejével mehet, az üzemidő pedig normál módban 9 nap a gyártó szerint. A Lily 2 Active rendelkezik 5 ATM minősítéssel, így úszni is lehet benne, adott az NFC, így megy a Garmin Pay és természetesen szinkronizál a Garmin Connect alkalmazással.


[+]

Tudja az alváskövetést, a normálistól eltérő pulzusra való figyelmeztetést, a Body Battery számítását, a stresszkövetést, a lépésszámlálást, pulzuskövetést, és a véroxigén-szint monitorozását is, illetve van menstruációs ciklust követő funkciója is. Adott az iránytű és a gyorsulásmérő is benne, valamint megvan a Bluetooth mellett az ANT+. Android telefonokkal lehet válaszokat adni a bejövő üzenetekre, iPhone-nal ez nem működik, de ugyanúgy használható az óra.

Balra a Lily 2 Active, jobbra a Lily 2
Balra a Lily 2 Active, jobbra a Lily 2 [+]

Az edzések során működik az órával a LiveTrack funkció és van balesetészlelés is, igaz, ilyenkor a telefonon keresztül képes csak segítséget hívni, LTE modem nincs az eszközben. Az edzések útvonalának pontosabb követése érdekében is összeveti egyébként az óra a telefon GPS jelével sajátját.

A Garmin által megadott ajánlott ár 300 amerikai dollár, a Garmin.hu itthon 139 990 forintért listázza az eszközt.

Előzmények

Hirdetés