Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz Forgo74 #308386 üzenetére

    Vigasztaljátok magatokat, hogy nem iPhone sajátosság.
    Voda-s vagyok, az android-os Moto G60-ammal - ami azért új korában sem volt iPhone árszinten - 4G+-on tökéletes térerő mellett nincs mobilnet, előtte 1 perccel volt, mobilnet ki/bekapcs után helyreáll. Vagy nem... 2G-n maximális térerő mellett véletlenszerűen ledob a hálózat, de nem jelzi semmi. Üzeneteket több órás késéssel kapok meg, hívók panaszkodnak, hogy elérhetetlen voltam. Én meg nézek nagy barna bociszemekkel, mert sem DND-ben, sem repülőben nem volt a telefon.
    Nálam a 3G hálózat leállítása óta vannak ezek az anomáliák. Voda szerint természetesen minden a legnagyobb rendben. Otthon mobilnetem van, 10+ éve Voda-s volt. 2023. év első felében a sebessége 4G-n konstans 200-300 kbit/s volt. Ha épp hajlandó volt működni. Áttéve 3G-re ment rendesen. Miután leállították a hálózatot, lényegében megállt az élet.
    Voda válasaz, tegyem olyan helyre a router-t ahol nem zavarja semmi a "kilátást", vagy költözzek el. ANYÁTOK! Yettel lett belőle. Ez sem szaggatja az istrángot, de legalább működik.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák