Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aszpirin

    senior tag

    válasz fery02 #306810 üzenetére

    Az Albumok alatt automatikusan berendezi például személyek és helyek szerint.
    A személyekre rendezés arcfelismerésen alapul, és nagyon jól működik, szerintem "elég" korszerű, ráadásul tanul... Az arcokhoz neveket tudsz társítani (akár a kontakjaid közül, akár egyszerűen beírva), és akkor le tudod kérni pl. az összes olyan fotót, amin az illető személy szerepel.
    A helyek szerinti albumok is automatikusak, térképen jelennek meg a helyek, hol fényképeket készítettél, és ahogy zoomolsz befelé, egyre granulárisabb lesz - ez is nagyon jól működik. Helyek, személyek, dátumok...
    Ezenkívül van ott még egy sor kategória - szelfik, panorámák, stb..
    Ha egy picit félreteszed az egyfajta - fájlstruktúra alapján - való "albumosításban" gondolkodást, akkor hamar rá tudsz érezni, hogy ez így nagyon korszerű. Persze Te magadnak is gyárthatsz tetszőleges albumot, de kb minek?
    Többször le lett itt írva, ha Androidról váltasz iOS-re, számíts rá, hogy a két rendszer között mesze nem a kinézet a legnagyobb különbség, nagyon más két rendszer filozófiája, ezért szokni kell. Ha azt várod, hogy minden ugyanolyan legyen, akor csalódás ér, ez van. Én ugyanúgy szenvedek, amikor androidos telefont adnak a kezembe.
    Reemélem azért sikerül megszoknod, ill. ráérezned az iOS lényegére - de ehhez fel kell adnod azt, hogy mindenhol a megszokott androidos dolgaidat keresd benne.
    Isten hozott egy más, számodra új világban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák