Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 7Heads Drago

    veterán

    válasz Noxy #275802 üzenetére

    Ezzel most mit akarsz mondani? Ezek szerint nem kell az autóba pótkerék? Attól hogy te nem használsz valamit más se használja?
    Példa: 1. Vettem 1 hónapja egy i11-et. Én két normál simet használtam a P30-ban. A saját számomon jóformán csak a net megy, meg a régi ismerősök azon hívnak. A céges simről meg telefonálok. A váltás miatt a sim-em átkerült e simre. Sajnálatos de nem voltam megelégedve a hang minőséggel és az akku is 85%-os volt. Elment a szervizbe. De most meg nincs ez miatt netem 1,5 hete. A P30 még megvan de abban nincs ilyen lehetőség. Max azt lehetne hogy a szolgáltatótól kérek egy új fizikai simet pár hétre. Amit aztán megint dobok. A lányom meg a feleségem telojáról kell rá netet osztani ha valamit csinálni akarok. Most csak a telefonálás megy a teloról. Gondoltam kibirok pár hetet így is. De sajnos néha kell a net.
    2. A lányom egyetemista. Az egyetemen ritka szar a wifi vagy nincs is. Notin vagy tableten tud dolgozni. Most csak ezért fizessek elő megint egy új előfizura vagy kérjek adat megosztó simet. Egyik se ingyen van. Miközben elég lenne neki a teloján a net ha hajlandó lenne a telefon megosztani. És ezzel nincs egymaga a suliban.
    3. Telekomos vagyok. A munkahelyemen a lefedettség a másik két szolgáltatónak egy kalap szar. Nem egyszer fordult már elő hogy ha stabil kapcsolatot akartunk én osztottam nekik netet a telorol. Pl bankkártyás fizetéshez hogy befizesse a számlákat. Face meg egyéb sallanghoz nem osztok semmit se.
    Szóval mi nem életszerű neked ezen?

    Nyilván nem csak erre lett kitalálva az iPhone, de nem is ezt állítottuk. A baj ott van hogy van egy funkciója amit nem te irányítasz.

    [ Szerkesztve ]

    Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

Új hozzászólás Aktív témák