Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    Sziasztok!

    14 Pro Max-om egyre több furcsaságot művel. Ebből a legidegesítőbb, hogy az értesítési hang teljesen hektikus hangerőn "mozog". Hol bömböl, hol halk, hol egyáltalán nem szól. Ha tekergetem a ringtone volume-ot, akkor pl "kézzel" is tudom reprodukálni. Illetve van, hogy a csengőhang akkor is tök halk, ha csutkára fel van tolva a hangereje.

    Hívást nem tudom elutasítani, ha duplán nyomom meg a lezáró gombot. Csak lenémítja az elsőre, de hiába nyomkodom a gombot, nem nyomja ki. Rezeg tovább.

    Többször előfordult már, hogy nem csörgött a telefon. Csak később vettem észre, hogy volt egy nemfogadottam.

    Shortcuts elég sokszor crash-el, illetve van, hogy teljesen elkezd akadozni a telefon. Olyan érzés, mint ha egy 40e forinto android-ot nyomkodnék.

    Carplay van, hogy nem reagál a kocsival történő csatlakozást követően. Ilyenkor ki kell lépni az autó infotainment-jére és onnan visszalépni a CP-re.

    Ezek így leírva nekem nem hw-es hibának hangzanak elsőre. De mit javasoltok? Első iPhone-om, így ilyen téren nincs tapasztalatom. Vigyem be egy iStlye-ba? Próbáljak első körben egy factory reset-et? Bár utóbbitól elég android-os dejavu-m van.
    ~1 hónap után egyelőre nem tudom azt mondani, hogy stabilabb az iOS, mint a sokat szídott android. :B

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák