Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz reflxx #224633 üzenetére

    Bár elvileg az ios gondoskodik arról, hogy a rendszerben felgyülemlett szemét és egyéb ideiglenes cuccok törlődjenek, nekem mégis volt olyanom, amikor ez nem történt meg. Az eset a következő volt: be lett állítva az icloud fotókönyvtár a telefonon (16 gigás telefon, kb. 150 giga fotó az icloudban, telefon tárhely optimalizálása bekapcsolva). Ilyenkor a telefonra a kisméretű bélyegképeket és az adatbázist tölti le. Ezek betöltötték a tárhelyet, ami az icloud fotókönyvtár kikapcsolása után sem szabadult fel teljesen.
    A telefon ezután kb. 2 évig másodtelefonnak volt használva, nem foglalkoztam ezzel, de amikor az egyik frissítés nem akart felmenni, mert csak 1 giga szabad hely volt a telefonon (a nagy részét foglalta az "egyéb"), akkor csináltam egy gyári visszaállítást, és még az icloud mentésből történő visszaállítás is megfelelő volt, a szemetet nem tette vissza, lett kb 5 giga szabad hely.

    Így, bár a megoldás ágyúval verébre típusú, de az ilyen esetben egy mentés és gyári visszaállítás jó eredményt hozhat. Arra vigyázz, hogy ne legyen adatvesztés.

Új hozzászólás Aktív témák