Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hooper

    őstag

    válasz lugosi #191817 üzenetére

    Igen én is ettől félek hogy azt elengedik..nagyon vártam a szeptembert mert előtte voltak találgatások az SE frissítésre. kár hogy a tepsit erőltetik..egyik legszebb telefonjuk lehetett volna pedig..

    sajnos munka közben rendszeresen kell fél kézzel manővereznem a telefonon és bár közel 3évig le se ejtettem tegnap megnézte a csempét mellmagasságról és gyakorlatilag szétrobbant az üveg :P

    veszek most egy 7est.. (matt) fém hátlap ami miatt tetszik.. 8as nem érdekel, mert csak drágább annyit tud.. Xet probáltam de ormótlan..tokkal egyenesen kényelmetlen.. csajoknak jó hogy vannak pé**iszgyűrűs tokok hogy tudjanak "szelfizni" de ugy néz ki ment egy gagyi ikeás fiók ajtó fogója..öccázé' :D
    nekem a jack nagyon hiányozni fog, több helyen is van füles amit random használok (táska, kabátban, ágy mellett), most hurcolászhatom azt a buta adaptert..

    felmerült hogy átváltok p20prora vagy valami felső droidra de azok is hatalmasak és lehet öregszem de meguntam már hogy a telefonvásárlás körül forog az emberek élete, és már azért tapsikolunk hogy súlyos 100ezrekért egyáltalán működik.

Új hozzászólás Aktív témák