Hirdetés
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
-
Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
ma Az Oura már a negyedik generációnál tart okosgyűrű témakörben, az eddigi erőfeszítéseik EISA díjat is hoztak a gyártónak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Tényleg, tök fura ez az alkalmazás. Az én nevemnek sincs konkrét jelentése, ezt dobta rá:
Ja
-
Külön kérés nélkül egyből négy képet generált nekem.
Nem mondhatnám, hogy sikerült megfejtenem az asszociációját.A tej élet, erő, egészség.
-
tkesy
őstag
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
-
freeapro
senior tag
-
this is life
Ármester
Rólam ezt a 4 db-ot dobta össze
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
HoaryFox
őstag
Na, ezekből találja ki valaki a nevem
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
herion
tag
[ Szerkesztve ]
Who Let The Dogs Out?
-
Korrektor
Megjegyzés: a névnek *mindig* van jelentése, csak a nyelvek változnak az idők során.
-
updog
őstag
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Kicsit félrevezető a bejegyzés, mert bing appból van pár az áruházban. Böngészőbe beírva már van értelmes találat, szóval tessék:
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
Samus
addikt
Rólam kettő csomagot is csinált (csak egyszer készíttettem vele), az első söröző szerzetes lettem.
A másodikon kis híjján Grandalf óvóbácsi.
Feleségem festőművész lett.
Az itt használt nicknév alapján pedig nem meglepő a végeredmény (Samus Aran-ra asszociált belőle).[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Egész kedves vagyok.
Asszony:Nicknévvel:
-
veterán
-
this is life
Ármester
Mobil binggel párhuzamosan, valamiért desktop-on Edge+designer mentett kreációk, is készült egy négyes csomag, így néz ki.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
A reg nevem alapján:
-
consono
nagyúr
Belőlem téged csinált, csak adott hozzá egy kávés poharat is
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz this is life #20 üzenetére
Én Balázs vagyok, a családnevem meg tényleg igazán ritka, talán Latin eredetű, de vicces a dolog. Meg vicces volt kipróbálni, magamtól eszembe sem jutott volna.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Jack Hunter:
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
válasz Jack Hunter #22 üzenetére
Ez jól néz ki .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Korrektor
válasz Luck Dragon #23 üzenetére
Szerintem mindegyik gagyi, de ez csak engem minősít
Nem szeretem ezeket a műanyag AI képeket...
-
Köszönöm emberek, nagyok vagytok! Azt gondoltam lesz 2-3 hsz, szóval megleptetek. Érdekes, hogy sok embernél előjött ez a szemüveges, szakállas, gépíró fazon....
A nicknév is egy jó ötlet!
Nekem arra ezt adta ki :
Ha a steames /epices /konzolos nevem adom meg, akkor meg ezt :
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
this is life
Ármester
Lehet hogy jól szimatol ms acc-ból.
Nálam stimmel a szemüveg, szakáll szo-szo, mert kőr, a gépírás, pc adja magát mert javarészt azt használom netezésre.
Szemüveg fétise van a DALL E 3-nak, gyermekem is szemüveges lettAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
DrBubo77
veterán
válasz Luck Dragon #8 üzenetére
A nickneved írtad be?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
-
DrBubo77
veterán
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Dönc
tag
Kíváncsivá tettetek, nincs Samu teló, így a webes bing képkészítővel csináltam.
Kissé para lett az eredmény:
-
Nem kell Samsung telefon hozzá. Bármilyen androidos jó. Ez az app kell : [link]
Jack Hunter: nekem csak egy Bing appot listáz a play áruház. A többi az ilyen "Bing: Watch, play, learn" meg "Bing: Baking game" meg ilyenek. Gondoltam a Bing Chat AI and gpt4 a Microsoft-tól egyértelmű lesz. Ha már az MS kereső is Bing.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
Dönc
tag
Tök ugyan azzal csinálta
maz AI a képeket, mint ami a linkelt alkalmazásban van
Link: https://www.bing.com/images/create?FORM=GENILP
Appból ez és ehhez hasonó lett az összes végeredmény, egyre kevésbé értem mire gondolt... :)
Mondjuk ez szerintem cuki legalább... -
HoaryFox
őstag
Kreáltam egyet nick alapján is, nem lepődtem meg (Hoary=deres, ősz, fox=róka)
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
-
addikt
Haha, ez nagyon vicces, igazi névre ezt kaptam.
A fórum nick nevemre pedig ezt:
[ Szerkesztve ]
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
-
Vicces, hogy minden kép hibátlan bőrű, átlag feletti kinézetű, pozitív embereket ábrázol. Mintha kizárólag szétfilterelt Insta-posztokból tréningezték volna.
A tej élet, erő, egészség.
-
-
-
-
Urby66
aktív tag
Az enyém ilyen lett: Nem sok köze van hozzám, bár érdekes. Az életkort kb. eltalálta és a szakállat is... :
-
zizidor
senior tag
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó bontott MacBook Air M1 (13")
- Eladó Samsung D600e Szép Állapotú Független Barna Gyüjtöi Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- 2 darab egyforma Lego Technic 42095 infrás távos lánctalpas kaszkadőr autó eladó olcsón
- ASUS RTX 4070 12GB DUAL WHITE OC Edition AQUA GARANCIA 2026.12. Kiemelten szép!
- Sony xb-23 (Fekete)
- iPhone 12 Black 64GB független 93 % akku garanciás
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen