Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Karácsonyi telefonajánló 2023
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvező 5G-s ajánlattal állt elő a Realme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
[link] <---- magyar feliratos előzetes !
[ Szerkesztve ]
i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 ----- i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 ----- C2D - 8Gb DDR2 - QUADRO FX -------------------------------------------- PS5 ----- Samsung A53 5G ------ Xbox One S --------------------------------------------
-
Carasc0
őstag
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
pRoject2HUN
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
markknight
veterán
A Tekkené nem stimmel, de azért szép teljesítmény így is:
A Dragon Ball Tenkaichi 4 az 4 milliónál jár, a Tekken pedig igazából 4,6
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki talál az új logóról háttérképet szöveg és karakter nélkül pls linkelje ide. Thx
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #6 üzenetére
Remek, ez utóbbi kellett, ment is háttérnek, big thx \o/
Live-Die-Respawn
-
markknight
veterán
Örülök, szívesen!
Más: Kit vártok a rosterbe? A 3D éra karaktereit nagyon hanyagolják, Haviknak meg Sareenának örülnék, ám előbbi biztosan lesz, hiszen nagyon ment a sírás miatta a 11 megjelenésekor is. Ja és Reikot se láttuk már ezer éve.
Az ilyen Cassie Cage-t meg a többi hülyegyereket pedig örülnék ha most kihagynák bár Takeda a leak szerint sajnos visszaköszön ebben a részben.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
-
Carasc0
őstag
Trailer elemzés során némi észrevétel:
- Raiden, mint egy kezdő egyetemista! God egyáltalán, vagy még csak most tanul a villamosmérnökin?
- Kung Lao kalapját figyeltétek? Nem látom a kerületi pengét rajta.
- Shang Tsung nem boss, mert már Liu Kang is említi, hogy egy istennel kell szembenéznie. Ki is végzi a végén... Valami Sub-boss lehet max.
- Trailer legvégén besétáló Shang sztem már ingame grafika.[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz
markknight #12 üzenetére
Júni 8-án gameplay reveal: [link]
Holnap a Sony eventen: Lof@sz -
válasz
markknight #13 üzenetére
Pedig a Sony eventben reménykedtem.
-
pRoject2HUN
őstag
-
melega
őstag
Az első rész rebootja talan egy leértékelés utan behúzom.
A folytatása erdekel jobban amibe sztori módot kap szerintem Johnny Cage, Kitana, Jade, és Shao Khan, és reptile.
Bár előbb szerintem az MK 2 es film lesz.
Az első rész csalódás volt a régihez képest.Az MK 1 reboot az új MK 1 filmből is vesz át.
Gondolok itt Shang Stung karaktere.
Úgy nez ki mint az új MK 1 filmben.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
A Nintendo Switch verzióra kiváncsi leszek....
PS4 vígan zsebreteszi azt a hardvert....
pl Fortnite-ot (már a legújabb Unreal engine-nel) a Switch 30 fps-sel és butitott grafikán képes futtatni....Ps4-en ahhoz képest jóval magasabb a grafika beállítás és 60 fps.
Persze, az új konzolokon már még szebb a Fortnite játék is ("Nanite", "Lumen", "RT"...stb).De ez kb "szemétség" a Ps4 tulajokkal szemben.....mert Pc-n meg rottyantra butitott grafikán is fognak vele páran kínlódni.....szóval egy medium-high látvánnyal a PS4 is tekerné szépen.....de hát nem én döntök ebben.
A Nintendonak meg kedveznek, mert nincs belőle nextgen verzió csak a trottyos régi.
[ Szerkesztve ]
i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 ----- i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 ----- C2D - 8Gb DDR2 - QUADRO FX -------------------------------------------- PS5 ----- Samsung A53 5G ------ Xbox One S --------------------------------------------
-
GEIL
addikt
A héten végre lesz gameplay "előzetes"
-
GEIL
addikt
Eltérő híreket olvasok...ma lesz vagy csak holnap valami nézhető dolog belőle ?
-
markknight
veterán
Ünnepnap!
-
Carasc0
őstag
Kezdem ezzel:
Most de komolyan.... Ez az új Mortal Kombat? Képesek voltak:
- Egy felújított grafikával új MK változatot készíteni? U4
- Az MK11-hez képest nekem képregényesebb köntösbe öltöztetni?
- Copyzni az Injustice 2 karakterválasztó képernyőjét?
- Kidolgozni ötlettelen kivégzéseket?Egyenlőre fatális csalódás a 11-hez képest!
Refurbished fáradt olaj
Nem...ez nem az a Mortal Kombat....És nem, nem érzem rosszul...De ébresszen fel valaki, hogy amit láttam az nem igaz...
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
-
kwzatz
őstag
Nem vagyok a legnagyobb rajongó, de toltam a 11-gyel is 100 órácskát és ez a trailer... Én látom rosszul vagy a grafika kb. ugyanolyan, mint a 11-nek és az animációk rosszabbak mint abban, valahogy darabosak. Néhány effekt is gagyi, előrelépést meg nem igazán látok semmiben. Simán azt hittem volna, hogy valami DLC.
Úgy érzem, egyre nyilvánvalóbb lesz egy korábban tett megállapításom, hogy a játékipar (az AA-AAA legalábbis mindenképpen) megkezdett egy "enyhe" mélyrepülést. -
GEIL
addikt
Pff...engem mindig lázba hoz ha új rész jelenik meg.
1992-ben és 93-ban is ott voltam....igaz csak 11 és 12 évesen de már toltuk keményen...most 42 évesen ugyanazt érzem mint akkor....nem tudok szimplán egy játékként tekinteni rá....ez más...."nekünk a vérünkben van".Sok cimbora és kollega akik 20-as éveik végén járnak és valamikor az 5. 6. rész körül csatlakoztak, azoknak a kombók meg a netes kód számít.......mosolygok....ők ezt "nem értik" és nem is érthetik.....
Ennyi előzetes alapján látom a fejlődést....sok minden változik...a sebesség, a páyákon az apró részletek, effektek.....a 2v2...stb stb.....merőben más lesz még a 11-hez képest is....de az irány jó és ez kell 2023-ban.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Nekem nagyon tetszik, de én elfogult vagyok ha egy kupac kaka lett volna amit mutatnak, az is tetszene
-
Nekem is tetszett, na de majd meglátjuk később még mi lesz ebből. Reméljük 1 jó játék lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Így már kellemesebb...Megnéztem többször:
- Valami grafika fejlődés látszik, de minimális
- Johnny Cage sztem gagyi. MK11-ben jobb volt.
- Ez a kameo fighting engem zavar.
- Vér grafika visszafejlődött sztem.
- Kivégzések ötlettelenek továbbra is.Tuti velem van baj, pedig én is MK1 óta vagyok a képben. Valamit még kell villantani, ha azt állítják hogy ezen a Mortalon dolgoztak a legtöbbet. Remélem nem a háttérkészítés vitte el a legtöbb időt.
[ Szerkesztve ]
-
pRoject2HUN
őstag
Instant előrendelés
¯\_(ツ)_/¯
-
GEIL
addikt
1:45-től......hosszabb gameplay video....valós meccsek.
-
markknight
veterán
Nézzétek csak: Gameplay trailer vs Gameplay! [link]
Van különbség!
-
markknight
veterán
Mekkora láma ez a PS blog, képesek voltak az mksecretsről lelopott screenshotokat berakni az official blogba: [link]
Ami érdekes, hogy ez Sony nem kap PR anyagot a Warnertől? Úgy kell osszelopni a posztra valót? Na mindegy, a screenshotok jól néznek ki, nagyon várom már a szeptembert, meg a bétát meg a stress tesztet.
[ Szerkesztve ]
-
Hú. köszi!
Szomorú vagyok picit, hogy a Fatal Blow rendszer nem változott.
A méter rendszer meg ez alapján úgy tűnik, hogy 1 csík erősített speciálra költhető, a 3 csík meg kombó törésre. Nekem ez sokkal limitáltabb az MK11-hez képest.Szóval ezekben a rendszerekben inkább hátralépés van számomra, nem fejlődés.
Ami viszont tetszik, hogy tényleg úgy tűnik vége az idióta variáns rendszernek, amit az MKX óta gyűlölök, és ezúttal rengeteg dologra képesek a karakterek. Végre, ideje volt.
-
markknight
veterán
Ami viszont tetszik, hogy tényleg úgy tűnik vége az idióta variáns rendszernek, amit az MKX óta gyűlölök, és ezúttal rengeteg dologra képesek a karakterek. Végre, ideje volt.
Ezt miből gondolod? Hogy a select screenen nem kell választani ilyet? Az nem mérvadó, mert skinek tuti lesznek, de ott ezek sem voltak
-
válasz
markknight #36 üzenetére
Korábban is mondták már, hogy valszeg nem lesz.
Meg nézd végig a fent linkelt videót normál gameplay videót, rohadt sok képességet vonultatnak fel.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
Jól látom, hogy az Environmental Interactables is off?
Az animáció is sokkal darabosabbnak, természetellenesebbnek tűnik nekem, mint a 11-ben, főleg így ezután a normál gameplay videó után.
Látom mindenhol ezt a "hű a hátterek!" dolgot is. Nekem inkább az tűnt fel, hogy csiricsáré, színes, MK-hoz abszolút nem illő háttereket pakoltak be. Konkrétan a Johnny Cage vs Kenshi vagy a Kenshi vs Raiden harcból tudna az ember úgy képet lopni, hogy 2 hete senki sem mondta volna meg, hogy az egy Mortal Kombat játék.
Erős a gyanú, hogy a grafikai előrelépés hiányát kívánták ezzel ellensúlyozni.
A kameo egy nulla, szerintem rengetegen fogják gyűlölni. Az Injustice 2-ben Leonardo gimmick karakternek oké, az viszont kegyetlen lesz, hogy "mindenki Leonardo".Elképesztő idiótának tűnik, ahogy folyamatosan ugrálnak be jobbról-balról a kameo karakterek.
-
"Jól látom, hogy az Environmental Interactables is off?"
Eddig úgy tűnik.Ez a kameo dolog ilyen vízválasztó lehet sok játékosnál, én sem feltétlenül örülök neki, eleve nem csípem az assist jellegű karikat a verekedős játékokban.
Nekem ez valszeg nem lesz deal breaker, de más újdonságnak jobban örültem volna.Engem nem zavar az, hogy színes egy MK játék és nagyon tetszenek a pályák. Viszont emiatt 1 picit nehezen tudok szabadulni az érzéstől, mintha ez egy Injustice 3 játéknak indult volna, és végül MK lett belőle vmikor a 4 év fejlesztés során.
Ja igen, 4 év. Én még mindig nagyon pozitív vagyok ezzel a játékkal kapcsolatban, de egyelőre nem látom ezt a 4 év fejlesztést benne.
Remélem a Single Player tartalommal megint gurítanak valami nagyot, ahol realizálódik ez a sok beletolt idő.
-
A Gamespot YT csatornán van 3 új videó is, érdemes lehet megnézni őket.
-
Carasc0
őstag
+1
Túl csicsás szerintem is! Ez a kameo cucc számomra is egy idegesítő felesleges újítás, amiből még azt is megjósolom hogy Co-op mode megint OFF. Kenshi karakter totál felesleges, MK11 Scorp sztem jól ötvözte. Miért kellenek ezek a netto gagyi Vak István karakterek? Fel is hívom Boon-t hogy Kombat Pack 2-ben Ferra Tor-t akarok látni, mert funny...
A match wins outro animáció szintén ötlettelen lett. Nagyon sanszos hogy ez a Kameo lenne a legnagyobb dobbantása az egésznek. Azért a CGI videó végén Liu kivégzése vs ingame verzió között messze nagy a grafikai különbség. Ok az CGI, de messze rosszabb grafika maga a játékbeli megvalósítás.
És +1 az is, hogy grafikai előrelépés sztem nem sok. És sok effect pedig I2 szagú.
Kérdésem továbbra is áll: Ezen hol dolgoztak jóval többet mint a 11-en? Nagyon nem látom.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
A kameo nekem sem lesz a kedvencem, de hasonló volt az MK9-ben is ha jól emlékszem. Ami érdekes, hogy fatalitizyni is lehet hívni a kameo karaktereket, ami plusz élvezet
Kenshivel nincs bajom, egy tök jó arakter a 3D érából.
A színekkel nem tudom mi bajotok van, szerintem ilyen is kell. Lehet majd választani egyébként, hogy nappal vagy éjszaka legyen, hát majd toltok mindent éjszaka
Kb 3-4 pályát láttunk még, a mansion valóban kilóg a sorból, a többi viszont faja.
-
Carasc0
őstag
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
[link]
15 perc gameplay
-
atainprison
senior tag
Nagyon jónak tűnnek az új rendszerek. Nem kevés időt lehet majd training módban eltölteni
.
Max videója[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Kaptatok stress test meghívót? Én nem..
-
válasz
markknight #46 üzenetére
Nem.
-
válasz
markknight #48 üzenetére
Szuper!
Reggel már engem is a "You're Invited!" email várt, juhhúúú!
Elvileg 17:00-tól indul a buli.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
4:50-kor már lehetett tolni. Van Tower meg online. Egy lehelletnyit jobb mint a 11, nekem nagyon bejön 20 perc után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest