Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bengio

    tag

    Sziasztok!

    Szeretnék szeptemberben 2db új iPhone 6S-t venni, magamnak egy 64GB, vagy 128GB, páromnak egy 32GB tárhelyűt. Páromnak elég a 32GB, de nekem valszeg kevés lenne hosszú távon, kellene a 64GB, amit sajnos már nem hiszem, hogy kapnék, így marad a 128GB. Utolsó utáni szlovák webshoptól nem vásárolnék nyugodt szívvel, marad az iStyle, MediaMarkt, Edigital, stb. Esetleg XXLgsm.

    2 opciót látok:
    a, megvárom, hátha az új iPhone forgalomba kerülése után olcsóbban is hozzájutnék a 6S-hez, de esetlegesen megszivatom magam, és addigra már nem lesz kapható.
    b, megveszem még most a 2 telefont (istyle 32GB - 149k, 128GB - 189k), és 1-2 hónapon belül lényegesen olcsóbban kinyomják a maradék készleteket.

    A korábbi évek tendenciái alapján melyikre van nagyobb esély szerintetek?
    Plusz garanciát és / vagy biztosítást érdemes rájuk kötni? (nem dobáljuk a telefonokat, de én az i5-ömet egyszer ejtettem le 1,5 év alatt amikor épp nem volt tokban, kuka lett)

    Hogy miért a 6S, arról a szimpátia, és funkcionális dolgok, mint pl. a jack dugó megléte, mechanikus home gomb, és az anyagiak döntöttek, valamint az, hogy i4 és 4S után jelentős előrelépés lenne mindkettőnknek. Ebből kifolyólag 7, 8, X egyrészt nem szimpi, másrészt feleslegesnek érzem/érezzük. Tervezetten pár évig (3+) használnánk a 6S-eket, nem az évente váltogatjuk a telefont a felfogás...

    Köszönöm a választ előre is. :R

    Ha megadom a számom privátban, kijelzett számról hívj! -> Rejtett számról érkező hívást nem veszek fel. Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák