Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi20
tag
válasz
bigdady #165880 üzenetére
Én is a MacXimumnál dolgozok, csak a Kecskeméti üzletben, de nyíván a Pesti kollégákat is ismerem és én úgy gondolom hogy szakszerűen javítanak. Nyílván sajnos sosem lehet minden tökéletes, néha belecsúszhat egy kis hiba, és sajnos előfordulhatnak kellemetlenségek, de mindenki egy teljes értékű telefonnal távozik az üzletekből, és én tudomásom szerint a kb 2 év alatt mióta van az üzlet minden flottul ment ott eddig, az általános vélemény szerint jól szervizel a Pesti üzlet, és a Kecskeméti üzletünkben is eddig hiba mentes javítások mentek végbe a nyitás óta
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest