Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    Visszakapcsolódva a hangminőség témához, nemrég szó volt a Spotify vs Apple Music stream szolgáltatásról, legalábbis én kérdeztem.
    Kipróbáltam a hangminőséget... :K :N :K :N Nos a Spotifyban a "Jó" opció van kiválasztva és van saját hangszín szabályzója. A telefon Music alkalmazásában semmilyen opciót nem találtam a hangminőségre, csak az EQ-t.
    A hangminőséget, tisztaságot, dinamikát nézve egyértelműen és fölényesen viszi a pálmát a Spotify. Kezelhetőség, szervezhetőség felület használatóság szempontjából egyértelműen a Spotify a nyertes. A tartalmat illetően ennyi idő alatt lehetetlen dönteni, bár erős a gyanúm, hogy túl nagy különbség nincs.

    Amin elakadtam, az a streamelési lehetőség a belső hálózatra. A Spotify streamelhető egy külön alkalmazással, de az sajna IOS-re nincs (WP-re és Androidra van). A telefon tartalma streamelhető az iMediaShare programmal, de az Apple Music tartalmát nem engedi, hiába van letöltve az adott album, vagy csak a szám, akkor is hibaüzenetet dob, hogy nincs letöltve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák